Survivor 5: «Ήμασταν πολύ κοντά! Η γλώσσα του σώματος...» - Ο Γιάννης Τσολάκης "σπάει" την σιωπή του για την Σοφιάννα

Όσα αποκάλυψε για την συμπαίκτρια του αλλά και για την σύντροφό του στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Ήμασταν πολύ κοντά! Η γλώσσα του σώματος...» - Ο Γιάννης Τσολάκης

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5 προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 4/3 ο Γιάννης Τσολάκης. Ο πρώην παίκτης μίλησε τόσο για την σχέση του με τη Μαίη και τη Σοφιάννα, ξεκαθαρίζοντας πως η κοπέλα του του έχει αρκετή εμπιστοσύνη ώστε να μην παρεξηγηθεί.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσολάκη για την σύντροφό του

«Με τη Μαίη έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, είναι πάρα πολύ καλή αθλήτρια. Της είχα δώσει να βάλει τη μπλούζα μου γιατί κρύωνε. Πολλές φορές τουρτούριζαν από το κρύο. Δε μπορώ εγώ να φοράω τη μπλούζα μου και να έχω τη Μαίη να έχει βραχεί η δικιά της και να μην της τη δώσω. Είχε ρωτήσει όντως η Μαίη αν είμαστε ζευγάρι με τη Σοφιάνα. Εγώ το έμαθα τελευταίος αυτό, δεν ξέρω γιατί είχε τέτοια απορία.

Με τη Σοφιάνα ήμασταν πολύ κοντά. Η Μαίη μάλλον ρώτησε για να είναι σίγουρη γιατί είχαμε κάνεις κάποιες συζητήσεις, είχαμε έρθει κοντά αλλά όχι κοντά ερωτικά. Θυμάμαι έντονα στις αρχές ότι μπορεί να μίλαγα με τη Σοφιάνα και να είναι και η Μαίη κοντά αλλά δεν έκατσα να το ψάξω περαιτέρω. Με τη Σοφιάνα είχαμε πάρα πολλές κοινές απόψεις που μας έδεσαν. Είχαμε πολύ κοινό χιούμορ. Δε ξέρω τι έχει παιχτεί έξω αλλά όλα αυτά με έκαναν να τη συμπαθήσω πολύ και να τη θεωρώ ένα άτομο που θα μπορώ να του πω τα πάντα.

Η σχέση μου έξω, επειδή ξέρω τι άνθρωπος είναι και πόση εμπιστοσύνη μου έχει δε θα το παρεξηγούσε αυτό το πράγμα. Αυτό πιστεύω. Μπορεί να γυρίσω – δεν έχουμε μιλήσει ακόμα – και να με έχει στείλει. Ελπίζω ότι δε θα φάω πολλή παντόφλα γιατί δε ξέρω πώς βγήκε προς τα έξω. Η Κατερίνα ξέρει πάρα πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι. Κάποιες φορές η γλώσσα του σώματος μπορεί να παρεξηγηθεί και όντως κάποιες φορές το είχα σκεφτεί ότι ίσως πρέπει να το προσέξω γιατί γενικά είμαι πολύ άνθρωπος της αγκαλιάς αλλά αυτό μπορεί να παραφραστεί γιατί με τη Σοφιάνα ανταλλάξαμε κάποιες αγκαλιές. Γι΄ αυτό το τελευταίο διάστημα είχα αλλάξει λίγο στάση. Είχα πει από την πρώτη μέρα ότι έχω κάποιον άνθρωπο έξω. Το γνώριζε η Σοφιάνα όπως και όλοι», κατέληξε ο Γιάννης Τσολάκης.

Οι δηλώσεις της συντρόφου του για την σχέση του με την Σοφιάννα στο Survivor 5

Το πρωί 3/2 η σύντροφός του, Κατερίνα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It τόσο για την γνωριμία και σχέση τους όσο και για την σχέση που είχε αναπτύξει ο Γιάννης με την Σοφιάννα, μιας και πολύ υποστήριζαν ότι είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

«Ο Γιάννης είναι πολύ αληθινό και καλό παιδί, δε θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να δημιουργήσει ίντριγκες. Ήμουν σίγουρη για την πορεία του στο παιχνίδι από την πρώτη στιγμή. Είχα προαίσθημα από την πρώτη στιγμή που βγήκε υποψήφιος ότι θα αποχωρήσει. Δε ξέρω γιατί, το ένιωθα μέσα μου, ήταν σαν να το ζητούσε πάρα πολύ. Ήξερα ότι θα ήταν ο Γιάννης εκείνος που θα αποχωρήσει. Ήταν σαν να το ζητούσε ο ίδιος να αποχωρήσει.

Είναι ένας πολύ εγκεφαλικός άνθρωπος και έβλεπα στο βλέμμα του ότι κάτι τον έχει κουράσει πολύ. Ίσως ήταν η πείνα, το ότι δεν είχαμε καθόλου επικοινωνήσει; Είμαστε αρκετό καιρό μαζί, είμαστε πάνω από μισό χρόνο μαζί. Όταν μου έλεγε ότι θα μπει στο παιχνίδι, γελούσαμε, νομίζω δε το είχε πιστέψει 100%. Έβλεπα όμως ότι ήταν μια εμπειρία που θέλει να ζήσει και του είπα ότι θα είμαι μαζί του από την αρχή μέχρι το τέλος σε όλο αυτό», κατέληξε η σύντροφος του Γιάννη Τσολάκη.