Survivor 5: Αδιανόητο! Η Μυριέλλα Κουρεντή αποκάλυψε αν δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Γιάννη Λυγνό

Τι ανέφερε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αδιανόητο! Η Μυριέλλα Κουρεντή αποκάλυψε αν δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Γιάννη Λυγνό

Λίγο πριν από το αγώνισμα επάθλου στο Survivor 5 οι Μαχητές και Διάσημοι συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό όπου ο γνωστός παρουσιαστής ρώτησε χωριστά τους παίκτες για τους δικούς τους ανθρώπους αλλά και τους συντρόφους τους με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν οι Διάσημοι.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ήρθε στο προσκήνιο η ερώτηση περί γάμου, όπου η Μυριέλλα Κουρεντή θέλησε να ξεκαθαρίσει πως για την ώρα δεν έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον Γιάννη Λυγνό (Δείτε επίσης εδώ τι είχε αποκαλύψει για την σχέση τους, ο κολλητός της). Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με περιμένει μια έκπληξη αλλά δεν είναι πρόταση γάμου. Δεν είναι όλες οι εκπλήξεις το ίδιο. Μπορεί να είναι τραγούδια, μπορεί να είναι ταξίδια, μπορεί να είναι άλλα πράγματα.

Κι εγώ μίλησα με τον John ο οποίος μου είπε πολύ καλά πράγματα και μέσα σε αυτά μου είπε ότι με περιμένει και μια έκπληξη στην Αθήνα. Και τώρα Γιώργο είμαι να μου επιτρέψεις, με το ένα πόδι στο Survivor και με το άλλο πόδι στην πατρίδα»

Οι δηλώσεις της Μυριέλλας Κουρεντή στο Survivor 5

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Μυριέλλα και Τάκης - Το απίστευτο σκηνικό

Τεταμένες είναι και στο στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 6/3, οι σχέσεις μεταξύ Μυριέλλας Κουρεντή και Τάκη Καραγκούνια. Ήδη από χθες, έριξαν έναν τσακωμό στην καλύβα και νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, ωστόσο ο σημερινός δεν είχε προηγούμενο.

Λίγο πριν την ψηφοφορία, φαίνεται πως η Μυριέλλα σε περίπτωση ήττας, θα είναι σίγουρα μία από τις υποψήφιες προς αποχώρηση, καθώς οι δηλώσεις της ομάδας της δεν είναι και οι καλύτερες προς το πρόσωπο της, κάτι που έκανε ξεκάθαρο και η Κάτια στην αρχή του επεισοδίου

Ο Τάκης Καραγκούνιας, κατά την διάρκεια του πρώτου run του τραυματίστηκε σοβαρά, με τους παίκτες των Διασήμων να μένουν άφωνοι, μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι ο ίδιος είναι καλά και μπορεί να αγωνιστεί. Μετά το τέλος του αγώνα, αν και ο ίδιος έφερε την νίκη, κατέρρευσε και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να ξεκουραστεί, για να μην πάθει το πόδι του κάποια χειρότερη ζημιά.

Η ομάδα των Διασήμων συμφώνησε και έπρεπε εκείνη την στιγμή να αποφασίσουν ποια από τις γυναίκες θα ήταν εκείνη, που θα τον αντικαθιστούσε. Οι περισσότεροι υπέδειξαν την Κάτια Ταραμπάνκο, ενώ η Μυριέλλα Κουρεντή δεν συμφωνούσε, λέγοντας ότι στο run της η Κάτια είχε κάνει κάποια λάθη.

Εκείνη την στιγμή, ο Τάκης της ζήτησε να ηρεμήσει και ότι δεν έχει νόημα όλο αυτό που κάνει, με εκείνη να μην σταματά να σχολιάζει. Τότε η κατάσταση ξέφυγε με τον Τάκη Καραγκούνια να της λέει: "Δεν αντέχω άλλο να σε ακούω, μην μου ξαναμιλήσεις ξανά. Έχουν πάει τα παιδιά να παίξουν και το μόνο που σε νοιάζει είναι τι έγινε πριν από μια ώρα. Σταμάτα την γκρίνια επιτέλους"