Survivor 5: ''Λύγισε'' ο Μαρτίκας για τον πνιγμό της θείας του - «Σπαρτάραγε στα χέρια μου...»

Κλάψαμε και εμείς μαζί του...

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: ''Λύγισε'' ο Μαρτίκας για τον πνιγμό της θείας του - «Σπαρτάραγε στα χέρια μου...»

Λίγο μετά την αναφορά του στην κόντρα του με τον Στάθη Σχίζα, ο Σπύρος Μαρτίκας, στο αποψινό 13/3 επεισόδιο του Survivor 5, θέλησε να γνωριστεί καλύτερα με το τηλεοπτικό κοινό που τον παρακολουθεί και τον στηρίζει και να μιλήσει για την ζωή του και την ιστορία του από τα παιδικά του χρόνια έως και τώρα που μεγάλωσε.

Ο παίκτης των Μαχητών, μάλιστα, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση που κανείς μας δεν περίμενε να κάνει, η οποία αφορούσε τον θάνατο της της θείας του από πνιγμό την οποία όπως είπε εκείνος προσπάθησε να σώσει χωρίς φυσικά να τα καταφέρει.

Ο ίδιος εξηγώντας όλο το περιστατικό από την αρχή δεν μπόρεσε να μην βουρκώσει και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς όπως είπε είναι κάτι που δεν θα ξεχάσει δυστυχώς ποτέ.

Η εξομολόγηση του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor 5

«Έζησα ένα τρομερά συγκλονιστικό γεγονός. Ίσως το πιο σοκαριστικό στη ζωή μου. Ήμουν γύρω στα 30 διακοπές στην Κάλυμνο και ξαφνικά η θεία μου, η οποία μας μεγάλωσε μαζί με την γιαγιά μου, ενώ τρώγαμε μεσημεριανό φαγητό όλοι οικογενειακώς δίπλα στη θάλασσα, εκείνη κατέβηκε να κάνει μπάνιο.

Αφού κολύμπησε, ξαφνικά ακούμε μια φωνή να ζητάει βοήθεια από μακριά. Στην πρώτη «βοήθεια» τρομάζω, σηκώνομαι, βγαίνω μπροστά στο σπίτι και στη δεύτερη «βοήθεια» βλέπω την θεία μου να έχει ψηλά τα χέρια μέσα στη θάλασσα και να παλεύει να σωθεί από πνιγμό μόνη της.

Δεν κατάλαβα σε πόσα δευτερόλεπτα πρέπει να κολύμπησα μέχρι δίπλα της. Δεν θυμάμαι πόσο γρήγορα έφτασα κοντά της και την κράτησα ψηλά για να μπορεί να πάρει αέρα αλλά σπαρτάραγε στα χέρια μου και την έβγαζα ενώ σπαρταρούσε. Ένιωσα την πιο σοκαριστική, συγκλονιστική στιγμή της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας και πρόσθεσε:

«Κατάφερα την έβγαλα, ήρθε το ασθενοφόρο και επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της από πνιγμό. Μετά από αυτό το σοκαριστικό σκηνικό, όπου ένας δικός σου άνθρωπος αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια σου και να σπαρταράει πριν πεθάνει, αντιλήφθηκα διαφορετικά την ζωή».

Τα σχόλια των χρηστών του Twitter για το ''ζεύγος'' Μαρτίκα - Ματθαιακάκη

Αρκετά απογοητευμένος φαίνεται πως είναι ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Ανδρέα Ματθαιακάκη στο Survivor 5, καθώς στο 7/3 επεισόδιο, ο πρώτος εξέφρασε τα παράπονα τα οποία έχει από τον συμπαίκτη του για την συμπεριφορά του και την στάση του.

Η ομιλία του Σπύρου Μαρτίκα ενέπνευσε για άλλη μια φορά τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι έδωσαν ρεσιτάλ για τα όσα είπε ο παίκτης των Μαχητών για τον συμπαίκτη του, που θύμιζαν, θα λέγαμε, και κάτι από ερωτικό καβγαδάκι.