Survivor 5: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Μαχητές ή Διάσημοι γεύτηκαν το ελληνικό προϊόν;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Η εβδομάδα φαίνεται να ξεκίνησε και να συνεχίζει πάρα πολύ δυναμικά για την ομάδα των διάσημων στο Survvivor 5, μιας και η νικήτρια ομάδα για το έπαθλο φαγητού είναι η κόκκινη. Με τελικό σκορ 12-7 οι διάσημοι πήραν την πολυπόθητη νίκη με τα κορίτσια να δείχνουν ένα πολύ μαχητικό πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη πήρε κατά πολύ τα πάνω της μετά την πρόταση γάμου που δέχθηκε, και έτσι έφερε 2 νίκες στον αγώνα δύναμης. Αναμφίβολα όλες οι κοπέλες ξεπέρασαν τον εαυτό τους, ωστόσο η Παπαδοπούλου έδωσε ψυχή και σώμα στην προτελευταία νίκη της ομάδας της.

Η νίκη των Διάσημων στο Survivor 5

Το ατύχημα του Ταλάντσεβ στο αγώνισμα επάθλου

Για το έπαθλο φαγητού αγωνίζονται σήμερα 16/3 στο Survivor 5 οι μαχητές και οι διάσημοι σε ένα αγώνισμα, που απαιτεί πολύ μεγάλη δύναμη. Μετά την νίκη των κόκκινων στο έπαθλο επικοινωνίας 15/3, οι μαχητές θέλουν να κερδίσουν το φαγητό, όσο τίποτα άλλο.

Έτσι λοιπόν, ο πολύ αθλητικός Γιώργος Ταλάντζεφ ξεκίνησε θέλοντας να φέρει οπωσδήποτε νίκη στην ομάδα του. Ο παίκτης φάνηκε να τα δίνει όλα και αυτό εν τέλει να του κοστίζει, αφού έπεσε κάτω τραυματισμένος.