Survivor 5: Απογοητευμένη η Ασημίνα - "Με έχει στεναχωρήσει πολύ η Σοφιάννα"

Η συζήτησή της με την Ναυσικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Απογοητευμένη η Ασημίνα -

Η Ναυσικά, λίγο πριν το σημερινό (22/3) αγώνισμα του Survivor 5, μιλώντας με την Ασημίνα εξέφρασε την δυσαρέσκιά της για την Σοφιάννα και όλα όσα είπε για την Ασημίνα, ιδιαίτερα μετά το θερμό τους επεισόδιο. Η ίδια θεωρεί ότι η παίκτρια των μπλε ήταν υπερβολική και πως η συμπεριφορά της συμπαίκτριά της ήταν ίδια και όταν ήταν μαζί στους μπλε.

Οι δηλώσεις αυτές, όμως, της Ναυσικάς είναι σαν φυτιλιές για την Ασημίνα και την σχέση της με την Σοφιάννα, για την οποία όλοι περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις.

Survivor 5: Η συζήτηση της Ναυσικάς με την Ασημίνα για την Σοφιάννα

Δίχως τέλος η κόντρα Ασημίνας και Σοφιάννας - «Έχω απογοητευτεί πολύ από την συμπεριφορά της»

Μπορεί να ήταν κολλητές, ωστόσο αυτό φαίνεται πως αποτελεί πια παρελθόν, μιας και από την στιγμή που άλλαξαν ομάδες, η Σοφιάννα και η Ασημίνα βρίσκονται στα «μαχαίρια».

Μετά την λήξη του 21/3 αγώνα στο Survivor 5, με νικητές τους Κόκκινους, η Σοφιάννα υποστήριξε πως δεν περίμενε να της συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο η Ασημίνα, μιας και κατά την διάρκεια του αγώνα συνεχώς φώναζε προκειμένου να την αποσυντονίσει, ενώ στήριξε την Σταυρούλα, παρά τις άσχημες σχέσεις που είχαν έως τώρα.

Σε αντίστοιχες δηλώσεις προχώρησε και αργότερα στο Συμβούλιο του Νησιού, τονίζοντας πόσο απογοητευμένη είναι. Από την μεριά της, η Ασημίνα τόνισε πως ότι κάνει το κάνει για αγωνιστικούς λόγους και πως δεν πρέπει να τα παίρνει όλα προσωπικά.