Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 5: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τη Ναυσικά - «Δε δέχομαι...»

Η επίθεση στον Σπύρο Μαρτίκα

Survivor 5: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τη Ναυσικά - «Δε δέχομαι...»
Reality 31.03.2022 00:43
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η κόντρα της Ναυσικάς με τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor 5 συνεχίζεται δυναμικά και μάλιστα μεταφέρθηκε στο αποψινό (30/3) συμβούλιο. Με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο Μαρτίκας για την επιλογή της Ναυσικάς να δώσει ως υποψήφια τη Τζο, οι δυο τους λογομάχησαν και μάλιστα, το μοντέλο βγήκε από τα ρούχα του.

Αμέσως μετά την τοποθέτηση του Μαρτίκα, η Ναυσικά πήρε τον λόγο και εξήγησε πως κανείς δεν μπορεί να βάλει όρια στα όνειρά της, ενώ τόνισε επίσης πως στη ζωή της έχει προσπαθήσει πολύ για να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα.

Μάλιστα, μετά το τέλος του λόγου της, οι συμπαίκτες της σηκώθηκαν όρθιοι για να την χειροκροτήσουν.

Το ξέσπασμα της Ναυσικάς στο Survivor 5

Νωρίτερα στο συμβούλιο τσακώθηκαν και ο Κατσαούνης με τον Αντωνόπουλου

Ο καυγάς που ξεκίνησε από το προηγούμενο επεισόδιο του Survivor (29/3) ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τον Νίκο Αντωνόπουλο συνεχίστηε και σήμερα 30/3, καθώς οι δυο τους φαίνεται πως δεν μπορούν να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές. (Δείτε εδώ την συζήτηση του Κατσαούνη με τον Σχίζα)

Από την μια ο Νίκος προσπθαεί να ζητήσει συγγνώμη από τον συμπαίκτη του και από την άλλη ο Κατσαούνης υποστηρίζει πως όλο αυτό είναι ένα stand για την δημοσιότητα γιατί ο Νίκος φέρεται σαν μετανιωμένος μόνο μπροστά από τις κάμερες.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο έληξε άδοξα στο νησί, ενώ ο Νίκος επανέφερε το θέμα στο συμβούλιο του νησιού. Ακόμα και τότε ο Γιώργος δεν δέχτηκε την συγγνώμη του ενώ ξέσπασε για την καταγωγή του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Επέστρεψαν Σοϊλέδης και Ασημίνα - Οι πρώτες πληροφορίες για την υγεία τους

Survivor 5: Τους κράτησαν οι συμπαίκτες τους - Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Καραγκούνια και Ασημίνα

Share