Survivor 5: «Είναι μανιακός, δεν τον θέλω!» - Απίστευτο ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

«Είναι καλός μόνο όταν...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Είναι μανιακός, δεν τον θέλω!» - Απίστευτο ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Η σχέση τους, παρότι είναι ομάδα, δεν φαίνεται να καλυτερεύει ωστόσο πάει από το κακό στο χειρότερο, κάτι που βλέπουμε και στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 2/4. O λόγος για τον Κωνσταντίνο Εμαννουήλ και τον Τάκη Καραγκούνια, στον οποίο έγινε γνωστό πως συνέβη κάτι εξαιρετικά σοβαρό. Από την αρχή φαινόταν πως δεν ξεκίνησε καλά αυτή η συνύπαρξη, όμως πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Η κόντρα Τάκη και Κωνσταντίνου στα άκρα

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος, ο νέος παίκτης των μαχητών, μίλησε για αδικαιολόγητη και εξαιρετικά άσχημη συμπεριφορά του Τάκη προς το πρόσωπό του, και πως δεν αντέχει να κοιμάται δίπλα του αλλά και να βρίσκεται μαζί του. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο Τάκης είναι καλός μαζί του μόνο όταν τον χρειάζεται για βοήθεια στις δουλειές και πως όλες τις υπόλοιπες ώρες συνεχίζει την άσχημη συμπεριφορά.

Ασύλληπτο περιστατικό ανάμεσα σε Κ. Εμμανουήλ και Τάκη

Το Survivor 5 επιστρέφει το Σάββατο (02/04) με ακόμα έναν ομηρικό τσακωμό ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στην παραλία των Μπλε.

Όπως βλέπουμε και στο trailer του επεισοδίου ο Μισθοφόρος τα βάζει ξανά με τον κομμωτή, με την κάμερα να μας δείχνει μόνο αυτά που θέλει διότι αλλιώς θα έπρεπε να πέσουν.... πολλά μπιμπ! Τι συμβαίνει; Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επιμένει να έχει θέματα με τον Τάκη Καραγκούνια και ο τελευταίος να του ζητάει τα ρέστα. Μάλιστα θα τον πλησιάσει, για ακόμα μια φορά, απειλητικά και θα του ζητήσει να μην του ξαναμιλήσει ποτέ και πως πλέον θα είναι δύο ξένοι στην ίδια παραλία.

«Αμάν ρε Τάκη, ότι και να σου πω μου κάνει επίθεση. Δεν τολμάει κανείς να σου μιλήσει, έχεις τσακωθεί μ' όλους», είπε ο Κωνσταντίνος με τον Τάκη να του απαντά πως θα μιλάει για τον εαυτό του και να αφήσει τους υπόλοιπους απ' έξω. Ωστόσο ο Κωνσταντίνος, με το παράπονο στα χείλη, θα του ζητήσει τον λόγο... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr