Survivor 5: Εκτός εαυτού ο Καραγκούνιας με τον Εμμανουήλ - «Δεν σεβάστηκες το πένθος μου»

«Είσαι μία κατάντια!»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Εκτός εαυτού ο Καραγκούνιας με τον Εμμανουήλ - «Δεν σεβάστηκες το πένθος μου»

Λίγο πριν το αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor 5, η ατμόσφαιρα μύρισε μπαρούτι καθώς οι παίκτες της μπλε ομάδας έχουν φτάσει στα όριά τους με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος ανέφερε σε συζήτηση ότι κλαίνε με κροκοδείλια δάκρυα για την απώλεια του πατέρα του Τάκη Καραγκούνια.

Ο παίκτης πήρε τον λόγο και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήρθε όλη η ομάδα μέσα στη θάλασσα, έκλαιγα και ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα εκείνη τη στιγμή είχα τρελαθεί. Ήρθε ο Άρης με τον επίδεσμό στο χέρι και με πήρε αγκαλιά, όλοι ήρθαν δίπλα μου, εκτός από τον Κωνσταντίνο, που έκανε ηλιοθεραπεία.

Άσε με να μιλήσω ρε, ως εδώ. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει, είναι αναίσθητος. Δεν ήρθε καν, ήρθε μόνο την ώρα του φαγητού για να φάει από τα ψάρια που έπιασα εγώ. Τα παιδιά προσφέρθηκαν να κάνουν την κηδεία του πατέρα μου και εκείνος (ο Κωνσταντίνος) έκανε ηλιοθεραπεία! Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι απάνθρωπος και το λέω με όλο τον σεβασμό. Μη μιλάς μωρέ!»

Ο κακός χαμός στο Survivor 5 λίγο πριν το αγώνισμα επικοινωνίας

Τον αποβάλλουν - Η απαράδεκτη κίνηση παίκτη που εξόργισε την παραγωγή

Έξαλλοι μαζί του δεν είναι μόνο Διάσημοι και Μαχητές αλλά και άνθρωποι της παραγωγής. Συγκεκριμένα από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Survivor 5 δείχνει μια προκλητική συμπεριφορά που έχει κάνει έξαλλους συμπαίκτες και αντιπάλους και κυρίως τον Τάκη Καραγκούνια.

Μπορεί στο πλαίσιο του παιχνιδιού όλα να μπορούν να συμβούν αλλά μπροστά στον θάνατο είμαστε όλοι ευαίσθητοι και προσεκτικοί. Τουλάχιστον έτσι πρέπει να κάνουμε. Εκείνος όμως από την άλλη είναι σε άλλο κόσμο, αφού φαίνεται να μην τον ενδιαφέρει καθόλου που ένας συμπαίκτες του έχασε τον πατέρα του μέσα στο παιχνίδι.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως σε τσακωμό που είχε με τον Τάκη Καραγκούνια είπε μια απαράδεκτη έκφραση προς τον συμπαίκτη του, σχετικά με το πένθος του, που δεν μπορούμε να την μεταφέρουμε. Ο λόγος για τον... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr