Survivor 5: «Είναι ντροπή και ξεφτίλα να...» - Ο Σάκης Αρσενίου "ξέσκισε" τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ με την ανάρτησή του

Έξαλλος με όσα είπε για τον Άρη και τη Σοφιάννα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Είναι ντροπή και ξεφτίλα να...» - Ο Σάκης Αρσενίου

Τις αντιδράσεις πολλών προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο επεισόδιο του Survivor το Σάββατο 16/4 για το ειδύλλιο μεταξύ Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάννας Αβραμάκη. Εκτός από την αντίδραση της συντρόφου του Άρη, Μαρίας Αντωνά, είδαμε και τον πρώην παίκτη Σάκη Αρσενίου να γίνεται έξω φρενών με όσα ειπώθηκαν.

Πυρ και μανία ο Σάκης Αρσενίου στην ανάρτηση του για τον Κωνσταντίνο

Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor 5 θέλησε μάλιστα να υπερασπιστεί τον ποδοσφαιριστή φίλο του και σχολίασε το συμβάν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι λοιπόν έγραψε χαρακτηριστικά: «Είναι ντροπή και ξεφτίλα να ξεστομίζεις ότι σου κατέβει στο μυαλό και να θίγεις προσωπικότητες χωρίς να υπολογίζεις γυναίκες παιδιά οικογένεια και ότι μπορεί να στεναχωρήσει ή να φέρει κάποιον σε δύσκολη θέση απλά και μόνο για να ικανοποιήσεις το ψώνιο και τη βλακεία που σε διακατέχει. Πετάξτε έξω αυτόν τον ακατάλληλο τύπο. Υ.Γ. Φταίνε και κάποιοι που τον επικροτούν. Ο φίλος μου μπορεί να μη βλέπει το μήνυμά μου, όμως εγώ δεν θα μπορούσα να τον αφήσω εκτεθειμένο».

Η ανάρτηση του Αρσενίου για τον Εμμανουήλ

«Άρη κούλαρε έχεις κοπέλα!»

Δηλώσεις φωτιά έκανε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πριν ενωθούν οι δύο ομάδες καθώς αναφέρεται σε ειδύλλιο ανάμεσα σε δύο παίκτες. Ο λόγος για τον Άρη, ο οποίος έχει σχέση με την Μαρία Αντωνά, και τη Σοφιάννα, μιας και ο παίκτης υποστηρίζει ότι βλέπει περίεργες κινήσεις και τους παίκτες να εξαφανίζονται πολλές ώρες από την καλύβα.

Ο παίκτης χαρακτηριστικά ανέφερε πως θα γίνει το "μαλλιοτράβηγμα" του αιώνα καθώς πήγε ο ίδιος και είπε στον Άρη να "κουλάρει" επειδή έχει σχέση και δεν είναι ωραίο η κοπέλα του να τα βλέπει όλα αυτά. Εκτός από τις ώρες που παρατήρησε πως λείπουν από την καλύβα αναφέρεται και σε μασάζ που κάνει η παίκτρια στον Άρη ενώ στο "στόχαστρό" του μπαίνει και η Ναυσικά.