Survivor 5: Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Τζο και Ναυσικά - «Είναι ντροπή...»

Ενοχλήθηκε που βγήκε υποψήφια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Τζο και Ναυσικά - «Είναι ντροπή...»

Λίγο μετά το μακελειό που έγινε με τον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια, τον λόγο πήρε στο συμβούλιο του Survivor 5 η Τζο Μαριδάκη, η οποία μεταξύ άλλων είπε πως κανονικά η Ναυσικά θα έπρεπε να ντρέπεται που την ψήφισε.

Η Ναυσικά ενοχλήθηκε από τα λόγια της συμπαίκτριάς της και μάλιστα την κατηγόρησε πως έχει μάθει απέξω όλα όσα λέει ο Σπύρος Μαρτίκας και τα επαναλαμβάνει.

Η ένταση ανάμεσα στη Ναυσικά και τη Τζο στο Survivor 5

Νέα σπόντα του Εμμανουήλ για τον Άρη και τη Ναυσικά

Το... παραλήρημα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για την προσωπική ζωή του Άρη Σοϊλέδη συνεχίστηκε στο σημερινό (18/4) επεισόδιο και μάλιστα, αυτή τη φορά αναφέρθηκε στο ειδύλλιο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον παίκτη των Μπλε και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Αφού χθες λοιπόν μίλησε για το πόσο κοντά έχει έρθει ο Άρης με τη Σοφιάννα, σήμερα δήλωσε πως θα υπάρξει πρόβλημα καθώς οι δύο κοπέλες θα συγκρουστούν για τα μάτια του Άρη.

«Από την ένωση και μετά ο Άρης είναι πάρα πολύ κοντά με τη Ναυσικά. Αυτό με βάζει σε σκέψεις, με τρομάζει και λίγο γιατί η εξέλιξη θα είναι ραγδαία ανάμεσα στα δύο κορίτσια, τη Σοφιάννα και τη Ναυσικά. Να δούμε πού θα γυρίσει ο Άρης τη ζυγαριά. Στη Σοφιάννα ή στην κουμπάρα που όπως λέει και η παροιμία: "Ο κουμπάρος τη κουμπάρα μία φορά την εβδομάδα";», ανέφερε χαρακτηριστικά.