Survivor 5 highlights 19/4: Το νέο φλερτ του Κατσαούνη, η ομάδα που κέρδισε και η αποχώρηση που συζητήθηκε

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5 highlights 19/4: Το νέο φλερτ του Κατσαούνη, η ομάδα που κέρδισε και η αποχώρηση που συζητήθηκε

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο 19/4 του Survivor 5 είδαμε να σημειώνονται νέα ευτράπελα καθώς και να εξομαλύνονται κάποιες σχέσεις, που είχαμε δει να έρχονται σε μεγάλη ρήξη. Στο έπαθλο φαγητού είδαμε να έρχεται νικήτρια η κόκκινη ομάδα, λίγο πριν πάει στο συμβούλιο και αποχαιρετήσει την Τζο Μαριδάκη, όπως βέβαια σας το είχαμε πει και εμείς νωρίτερα.

Τα Survivor 5 highlights για την Τρίτη 19/4

«Ήμουν μπροστά όταν ήρθε ο Άρης...» - Αποκαλύφθηκε το παρασκήνιο του ομηρικού καυγά

Λίγο μετά τον μεγάλο καυγά που σημειώθηκε ανάμεσα στον Άρη και τον Τάκη στο συμβούλιο του νησιού του Survivor 5, η Ασημίνα βρέθηκε στην παραλία και περιέγραψε στην ομάδα της τι ακριβώς είχε συμβεί λίγο πριν ξεσπάσουν οι δύο παίκτες.

«Δίπλα είναι χάλια, είναι στα χειρότερά τους. Επειδή ήμουν μπροστά όταν συζήταγε ο Τάκης με τη Σταυρούλα και ήρθε ο Άρης, γύρισε ο Άρης και είπε "ευτυχώς που Σταυρούλα μου εσύ έχεις τα... και μου λες την αλήθεια γιατί άλλοι δεν τα έχουν και ο Τάκης δεν τα έχει". Δεν ήταν και ήρεμος ο Άρης γιατί βγήκε και έλεγε ότι ο Τάκης ωρυόταν», είπε χαρακτηριστικά η νεαρή παίκτρια των Κόκκινων.

Η Βρισηίδα "έκαψε" τον Σοϊλέδη - «Η Σοφιάννα του πλένει τα σώβρακα, του κάνει μασάζ...»

Στο (19/4) επεισόδιο του Survivor 5, η Βρισηίδα Ανδριώτου επέστρεψε στο θέμα του Άρη Σοϊλέδη και της Σοφιάννας Αβραμάκη. Μετά τους ισχυρισμούς της Ασημίνας ότι οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά, η παίκτρια των Μπλε έρχεται να δώσει νέα στοιχεία για το φημολογούμενο φλερτ που υπάρχει ανάμεσά τους.

«Ο Άρης δεν έχει κάποιο μένος μαζί μου, απλά επειδή κάνει κολλητή παρέα με τη Σοφιάννα θέλει εκείνη στο παιχνίδι και όχι εμένα, κάθε βράδυ με αυτή αράζει, αυτή του πλένει τα σώβρακα του κάνει μασάζ δεν ξέρω κι εγώ τι. Ήθελε να ψηφίσει εμένα αντί για τη Σοφιάννα για να φύγω εγώ. Αυτό συμβαίνει από την κόκκινη ομάδα που δε με ήθελε η Ναυσικά.

Οπότε ο Άρης επηρεάζεται πάντα από κάποια γυναίκα. Όποια γυναίκα δεν με γουστάρει του πιπιλάει το μυαλό για να με διώξει κι αυτός επιλέγει τη γυναίκα που έχει δίπλα του και τον αποθεώνει. Εγώ δε θα κάτσω να γλείψω κανέναν άντρα», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα.

Ζήτησαν συγγνώμη Άρης και Τάκης μετά τον καυγά

Μετά τον μεγάλο καυγά τους στο συμβούλιο του νησιού, η παραγωγή του Survivor 5 αποφάσισε να αποβάλει προσωρινά τον Τάκη και τον Άρη από το παιχνίδι, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οι δύο παίκτες επέστρεψαν λίγο πριν τον αγώνα επάθλου.

Ο Γιώργος Λιανός προκειμένου να λυθεί το θέμα, έδωσε τον λόγο στους δύο πρωταγωνιστές, οι οποίοι από τη μεριά τους ζήτησαν συγγνώμη για το ακραίο περιστατικό που σημειώθηκε.

«Θέλω να πω συγγνώμη στην παραγωγή και από τον Τάκη. Υπήρχε μια ένταση την οποία θέλω πραγματικά να την αφήσω πίσω και να την ξεχάσω. Έχω έρθει εδώ για έναν σκοπό και θέλω να ξεχάσω αυτό το περιστατικό γιατί δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο Τάκης, από τη μεριά του, σχολίασε: «Μερικές φορές κάποια πράγματα δεν είναι στην ευχέρεια την δική μας και ξεφεύγουμε. Αυτό έγινε και χθες ανάμεσα σε μένα και τον Σοϊλέδη. Είναι κάτι ανεπίτρεπτο, που δεν επιτρέπω και γω στον εαυτό μου. Όταν λέγονται λόγια βαριά, μερικές φορές πρέπει να αντιδράσει κάποιος. Ζητώ συγγνώμη από όλους τους παρευρισκόμενους, τους κόκκινους, τους μπλε, εσένα Γιώργο. Συγνώμη και από τον Άρη Σοϊλέδη για αυτά που ειπώθηκαν και από μένα».

Η Σοφιάννα επιτέθηκε σε Τάκη και Εμμανουήλ - «Δεν φιλάω εκεί που έφτυνα»

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι οι εντάσεις στην Μπλε ομάδα του Survivor 5 θα σταματήσουν μετά την απολογία του Άρη και του Τάκη για τον καυγά, η Σοφιάννα αποφάσισε να φτάσει ακόμη περισσότερο στα άκρα τις σχέσεις στην ομάδα της.

Αυτή τη φορά στόχος της έγινε ο Τάκης, ο οποίος την κατηγόρησε για έπαρση και ο Κωνσταντίνος ο οποίος κατά τη γνώμη της δεν μπορεί να καταλάβει ότι τον γλείφουν αυτοί που τον έβριζαν μόνο και μόνο επειδή πήρε την ατομική ασυλία.

«Ο Τάκης είπε κάτι που με προσέβαλε και με έθιξε, ότι έχω έπαρση και θέλω να ανακαλέσει. Θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανη που ένα κολιέ ατομικής ασυλίας δεν με έκανε να αλλάξω στάση και να κάνω κωλοτούμπα που θα γελάνε και τα μικρά παιδάκια και γενικά δεν έχω φτύσει εκεί που έχω γλείψει εδώ μέσα, ενώ άλλοι το έκαναν με μεγάλη ευκολία», είπε αρχικά η Σοφιάννα.

Όταν ο Κωνσταντίνος τη ρώτησε τι ακριβώς εννοεί, η Σοφιάννα με πολύ έντονο ύφος του απάντησε: «Ότι αυτοί οι άνθρωποι σε έφτυναν Κωνσταντίνε μου και το τι έλεγαν για εσένα το ξέρεις πολύ καλά. Τώρα αν μπορείς να το ξεχάσεις μέσα σε μία μέρα μπράβο σου, εγώ δε θα μπορούσα να το ξεχάσω έτσι απλά».

Η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Οι τελευταίες μέρες χαρακτηρίζονται από μπόλικη ένταση στο Survivor 5 και η αλήθεια είναι πως και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Το (19/4) αγώνισμα επάθλου ήταν πολύ σημαντικό και μόνο μία ομάδα κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Μετά από μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και μετά από αρκετό ζόρι, οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που τελικά κατάφεραν να αναδειχθούν νικητές του αγωνίσματος επάθλου.

Η ήττα αυτή έφερε ακόμη περισσότερα προβλήματα στην Μπλε ομάδα, στην οποία οι σχέσεις είναι τεταμένες μετά τον σοβαρό καυγά του Άρη με τον Τάκη.

Έκτακτη ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - «Την επόμενη εβδομάδα...»

Μετά το τέλος του αγωνίσματος επάθλου, στο οποίο αναδείχθηκαν νικητές οι Κόκκινοι, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να κάνει μία σημαντική ανακοίνωση στους παίκτες, η οποία αφορά στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως θα αναγκαστεί να λείψει για λίγες μέρες προκειμένου να βρεθεί στην Ελλάδα και έτσι τη θέση του θα πάρει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος θα έρθει με πολύ δυνατά έπαθλα.

«Πριν φύγετε θέλω να σας ανακοινώσω ότι εγώ θα λείψω για κάποιες μέρες, θα γυρίσω στην Ελλάδα για κάποιες προσωπικές υποθέσεις. Παρόλα αυτά έρχεται μία πολύ σημαντική εβδομάδα για εσάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ, είμαι σίγουρος και εσείς, τον Ατζούν ο οποίος θα έρθει εδώ και θα παρουσιάσει υπέροχα έπαθλα για εσάς», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Την κράταγαν οι συμπαίκτες της - Εξαγριωμένη η Σοφιάννα με τον Τάκη

Οι σχέσεις της Σοφιάννας και του Τάκη στο Survivor 5 συνεχίζουν να είναι εξαιρετικά τεταμένες. Η παίκτρια των Μπλε επιτέθηκε πριν το αγώνισμα στον Τάκη και στη συνέχεια, οι δυο τους τσακώθηκαν στην παραλία μετά κι από την ήττα στο παιχνίδι.

«Τάκη, εγώ σε εκτιμούσα και ξέρεις πολύ καλά τι έκανες! Εμένα μη μου λες ναι, ναι, ναι… Μπορείς να μιλήσεις σαν μεγάλος άνθρωπος ή δεν μπορείς; Ρε γ…α την ψήφο! Δεν με νοιάζει η ψήφος! Για τον χαρακτήρα σου μιλάω! Θες να σου πω τις κατάρες που έριχνες στον Κωνσταντίνο; Δεν ανέχεσαι την παρέα μας γιατί την ζηλεύεις! Γιατί δεν μπορείς να ανήκεις σε μια παρέα. Είσαι ακατάλληλος! Είσαι ακατάλληλος! Είσαι 50 χρονών και δεν κάνεις. Ποιος σε βρίζει, ρε; Ποιος σε βρίζει; Ο Άρης, που τον λες όλη την ημέρα αλ…η; Όλη την ημέρα τον λες αλ…η χωρίς ντροπή. Ρε υποκριτή άνθρωπε! Στον βωμό της τηλεθέασης», είπε η Σοφιάννα.

«Αυτά όλα τα κάνεις γιατί έχεις αποκτήσει έπαρση από το κολλητάρι σου, τον Σοϊλέδη! Που έχει την μύτη εδώ πάνω, έχει καβαλήσει ένα καλάμι από δω μέχρι το διάστημα και νομίζει ότι κάτι κάνει! Για μαζευτείτε λίγο γιατί δεν βγήκατε τυχαία στον τάκο αυτή την φορά», της απάντησε ο Τάκης.

Νέο φλερτ στον Άγιο Δομίνικο - Ήρθαν κοντά Κατσαούνης και Στέλλα

Ήταν να μην φύγει οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο η Μυριέλλα Κουρεντή. Ο Γιώργος Κατσαούνης φαίνεται πως έχει βρει ένα νέο φλερτ στο νησί, το οποίο δεν είναι άλλο από την Στέλλα.

Η Στέλλα μάλιστα αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό έχει αντιληφθεί ότι ο Γιώργος Κατσαούνης τη φλερτάρει ωστόσο και η ίδια δεν χάνει την ευκαιρία να περνάει χρόνο μαζί του, ενώ όπως φαίνεται η Μυριέλλα αποτελεί οριστικό παρελθόν.

Νέα καταγγελία του Εμμανουήλ - «Ο Άρης έβαλε φαγητό στην τσάντα του»

Στα πρώτα επεισόδια του Survivor 5 είχαμε ακούσει τον Σπύρο Μαρτίκα να λέει πως η Σοφιάννα έχει κλέψει φαγητό και όπως όλα δείχνουν οι φήμες αυτές επιστρέφουν στην μπλε παραλία, αυτή τη φορά για τον Άρη Σοϊλέδη.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος έκανε ένα «καυτό» σχόλιο για το φλερτ του με τη Σοφιάννα, αποκάλυψε πως τόσο ο ίδιος όσο και η Βρισηίδα, είδαν τον Άρη να βάζει φαγητό μέσα στην τσάντα του.

«Αφού έψησαν μαζί με τη Βρισηίδα τα πιτάκια, πήρε ο καθένας το πιτάκι του και κάποια στιγμή βλέπω τον Άρη να μιλάει με τη Μαίη, τη Σοφιάννα και τον Γιώργο. Κάποια στιγμή έκαναν την κλίκα εκεί στη γωνία, ο Άρης έβαλε κάτι στην τσάντα του και το αντιλήφθηκε και η Βρισηίδα. Πάλι καλά που το είδε γιατί δεν άντεχα να με λένε πάλι ψεύτη.

Ο Άρης με έχει πει ψεύτη και τώρα χαίρομαι γιατί τον έχω ψηφίσει, έχει βγει στον τάκο και έχει δείξει τον πραγματικό κακό του χαρακτήρα. Σήμερα βρήκε ή έκλεψε φαγητό, το έβαλε μέσα στην τσάντα και πήγαν να το μοιραστούν στην παραλία όλοι μαζί.

Αυτά που λέει μπροστά στον Λιανό και την αντίπαλη ομάδα ότι είναι τίμιος και λειτουργεί πάντα για την ομάδα του... Ποια ομάδα σου ρε φίλε; Με δουλεύεις;», είπε μεταξύ άλλων ο Εμμανουήλ.

«Η σύντροφος του Άρη πρέπει να δώσει πολλά λεφτά για να διώξει τη Σοφιάννα...»

Όταν είπε την πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ότι ο Άρης και η Σοφιάννα έχουν έρθει κοντά στο Survivor 5, έπεσαν όλοι να τον φάνε. Ωστόσο τις τελευταίες δύο μέρες έχουμε δει και την Ασημίνα και την Βρισηίδα να αναφέρονται στους δυο τους και να σχολιάζουν ότι έχουν δεθεί.

Στο σημερινό (19/4) επεισόδιο του Survivor 5, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σχολίασε για ακόμη μία φορά τη μεταξύ τους σχέση και μάλιστα αυτή τη φορά έβαλε στο παχνίδι και τη Μαρία Αντωνά λέγοντας πως πρέπει να δώσει πολλά λεφτά για να διώξει την Σοφιάννα από το παιχνίδι.

«Η μεγαλύτερη ανατροπή έβερ έχει γίνει με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Εγώ ψήφισα τον Άρη και τον έβγαλα υποψήφιο. Υποψήφια βγήκε και η Σοφιάννα άρα το ζευγαράκι, όχι της Αγίας Παρασκευής αλλά του Αγίου Δομίνικου ψηφίστηκαν μαζί. Ποιος να το περίμενε.

Πραγματικά είναι γελοίο. Θέλω να καταλάβουν πόσο άσχημο είναι να είσαι στον τάκο. Ο κόσμος να ψηφίσει με σωστά κριτήρια. Η Μαρία η σύντροφος του Άρη πρέπει να δώσει πολλά λεφτά για να διώξει τη Σοφιάννα για να χωριστεί το ζευγαράκι. Αυτό το ζευγαράκι έχει δημιουργήσει πολλές φωτιές εδώ στον Άγιο Δομίνικο.

Τι καούρα έχει ο Άρης για να μην φύγει η Σοφιάννα. Τον έκαιγε ο ποπός του... Δεν απορώ τι θα του λείψει από τη Σοφιάννα. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Έχεις «καεί» μήπως φύγει η Σοφιάννα σου Αρούλη», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Σκοτωμός» στο συμβούλιο ανάμεσα σε Σπύρο και Ναυσικά - «Λες ψέματα»

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήδη από το (18/4) επεισόδιο του Survivor 5 είχε εκφράσει την οργή του με την απόφαση της Ναυσικάς να δείξει ως υποψήφια προς αποχώρηση την Τζο. Κάπως έτσι οι δυο τους ήρθαν και πάλι σε σύγκρουση στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ναυσικά ξεκίνησε να λέει πως ο Μαρτίκας είναι ο βασιλιάς της κωλοτούμπας και πως τη μία στιγμή μπορεί να αποθεώνει κάποιον ενώ την άλλη να τον κράζει. Από τη μεριά του, ο Μαρτίκας εμφανώς εκνευρισμένος, άρχισε να φωνάζει στην Ναυσικά πως λέει ψέματα και πως κανονικά θα έπρεπε να γίνει ηθοποιός.

Άλλοι έκλαιγαν και άλλοι πανηγύριζαν - Ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι

Μετά από έναν ακόμα μεγάλο καυγά που σημειώθηκε στο συμβούλιο του Survivor 5 ανάμεσα στη Ναυσικά και τον Μαρτίκα, ο Γιώργος Λιανός πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε τον παίκτη που αποχωρεί οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο.

Η παίκτρια αυτή δεν ήταν άλλη από την Τζο Μαριδάκη, όπως πολύ σωστά σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς το πρωί.

Οι περισσότεροι χάρηκαν γιατί παρέμειναν οι φίλοι τους, ενώ η παρέα της Τζο ξέσπασε σε κλάματα.