Survivor 5: «Η Σοφιάνα βλέπει ερωτικά τον Άρη» - Αποκάλυψη "βόμβα" από την Τζο Μαριδάκη στο Love it

Της το είπε μάλιστα η Ασημίνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Η Σοφιάνα βλέπει ερωτικά τον Άρη» - Αποκάλυψη

Η Τζο Μαριδάκη, είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor στο τελευταίο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε πριν το Πάσχα, και έγινε ο κακός χαμός με αυτό το γεγονός. Η 19χρονη φοιτήτρια έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στην εκπομπή «Love It» και κατακεραύνωσε την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αλλά και τον Άρη Σοϊλέδη, τον οποίο κατηγόρησε ότι «στήνει ψηφοφορίες» ενώ αποκάλυψε και τι της είπε η Ασημίνα για το φημολογούμενο ειδύλλιο της παραλίας.

Οι δηλώσεις της Τζο για Άρη και Σοφιάνα

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη για τον εαυτό μου που κατάφερα να αντέξω και να κρατήσω την αξιοπρέπειά μου. Περίμενα να φύγει η Σοφιάννα. Ήμουν καλύτερα αγωνιστικά, ήταν άδικο που έφυγα εγώ. Ο Άρης Σοϊλέδης επειδή έχει φίλους στην κόκκινη ομάδα είναι πιο εύκολο να στήσουν τις ψηφοφορίες. Συζητούν τα πάντα, χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα και προσπαθούν με κάθε κόστος να παραμείνουν στο παιχνίδι, τους νοιάζει μόνο το προσωπικό τους συμφέρον.

«Ο Άρης κοιτάει μόνο το συμφέρον του, δεν τον νοιάζει για τους άλλους. Θέλει να κάνει κουμάντο και στις δύο ομάδες, στήνει τις ψηφοφορίες και συμβουλεύει τους φίλους του για το πώς θα κινηθούν. Στον αγωνιστικό χώρο είναι πάντα εριστικός και έχει πολύ κακή συμπεριφορά.

Η Ασημίνα μου είχε πει ότι η Σοφιάννα βλέπει ερωτικά τον Άρη. Τώρα ποιον να πιστέψω από εκεί μέσα δεν ξέρω, δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη. Η Σοφιάννα και η Μαίη έχουν αλλάξει από τότε που κάνουν παρέα μαζί του, έχουν γίνει πιο ειρωνικές και επιθετικές» τόνισε η Τζο Μαριδάκη στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης.

Την πέταξε την σπόντα της - Η Μαρία Αντωνά ξεφτίλισε δημόσια την Σοφιάνα

Ο κακός χαμός επικρατεί τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και στην Ελλάδα με τα όσα έχουν ειπωθεί κι έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα στο Survivor 5.

Οι σπόντες πολλών συμμετεχόντων πως ο Άρης Σοϊλέδης - που ετοιμάζεται να παντρευτεί όταν επιστρέψει στην Αθήνα - έχει έρθει κοντά με την Σοφιάνα Αβραμάκη έχουν προκαλέσει σούσουρο στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αλλά και στις πρωινές εκπομπές.

Η Μαρία Αντωνά, σύντροφος και νυν σύζυγος του Άρη, είχε πει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τη Δευτέρα (18/4) πως δεν θα μπει στη διαδικασία να απαντήσει σε τέτοια λόγια και πως δεν θα κάνει ριάλιτι, κάτι όμως που έκανε στα social media, ενώ από την άλλη προκαλεί ερωτήματα αυτά που γράφει για τη Σοφιάννα μαζί με τον φίλο του ποδοσφαιριστή που... για να τα λέμε κιόλα, τα λες και προσβλητικά αλλά.. ο Θεός και η ψύχη σου τι έχει μάθει!Σοϊλέδης Survivor αντωνά σοφιάνα