Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 5: Βαριά ποινή σε Σοϊλέδη και Ταλάντσεβ - Επικοινώνησαν με τους δικούς τους κρυφά

Εξοργισμένη η παραγωγή

Survivor 5: Βαριά ποινή σε Σοϊλέδη και Ταλάντσεβ - Επικοινώνησαν με τους δικούς τους κρυφά
Reality 03.05.2022 00:05
Από Youweekly Team

Στην έναρξη του συμβουλίου για τη δεύτερη ψηφοφορία στο Survivor, σαν βόμβα έπεσε η είδηση από τον Γιώργο Λιανό, πως δύο παίκτες της Μπλε ομάδας, απομακρύνθηκαν από την παραλία "δωροδόκησαν" ντόπιο ώστε να καταφέρουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους στην Ελλάδα, καταπατώντας έναν από τους πιο βασικούς αγώνες του παιχνιδιού

Βαριά ποινή για τους παίκτες

Πιο Συγκεκριμένα ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ ήταν οι δύο παίκτες που έκαναν το σοβαρό αυτό παράπτωμα, και η ποινή που όρισε για αυτούς η παραγωγή ήταν για τα επόμενα τρία έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους να μην συμμετάσχουν.

Ένα βήμα πριν την αποχώρηση η...

Το Survivor 5 είναι το παιχνίδι των ανατροπών, το δίχως άλλο. Σε κάθε επεισόδιο μπορεί να δούμε πολλές εκπλήξεις μπροστά στα μάτια μας, με τους παίκτες των δύο ομάδων άλλωστε να έχουν να ανταποκριθούν σε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι επιβίωσης.

Η κατάσταση, πάντως, είναι αρκετά «εύφλεκτη» στον Άγιο Δομίνικο, με τον Τάκη Καραγκούνια ειδικά να βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση. Ο παίκτης της μπλε ομάδας έχει καταφέρει να κάνει τους πάντες να στραφούν εναντίον του εξαιτίας της συμπεριφοράς του, αφού έχει πια ξεφύγει από τα όρια και κανείς δεν ξέρει αν το επόμενο «ξέσπασμά» του μπορεί να προκαλέσει κάτι ακόμη χειρότερο, αφού έχει φτάσει σε σημείο να έρθει στα χέρια με τον Άρη Σοϊλέδη.

Η διαδικασία της αποχώρησης, πάντως, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Τα νέα, που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο είναι «καυτά» και... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Έχω ακούσει και παλαιότερα να λέει...» - Η Μαίη είναι πεπεισμένη πως ο Μαρτίκας την είπε φίδι

Survivor 5: «Δεν φοβάμαι κανέναν, αν παραμείνω...» - Οι κινήσεις του Τάκη αν μείνει στο παιχνίδι

Share