Ζητούν να αποβληθεί ο Άρης Σοϊλέδης από το Survivor 5 - Τι συμβαίνει;

Χαμός στο twitter

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζητούν να αποβληθεί ο Άρης Σοϊλέδης από το Survivor 5 - Τι συμβαίνει;

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στο Survivor 5 λόγω της συμπεριφοράς του Άρη Σοϊλέδη. Όλα ξεκίνησαν από τον καβγά που είχε ο ποδοσφαιριστής με τον συμπαίκτη του Τάκη Καραγκούνια όταν σε συμβούλιο του νησιού τους χώρισε η παραγωγή για να μην πιαστούν στα χέρια και συνεχίστηκαν με τα σχόλια περί ειδυλλίου με την Σοφιάνα.

Το αποκορύφωμα όμως για να του γυρίσει και ο κόσμος την πλάτη ήταν η παράβαση ενός κανονισμού του παιχνιδιού, αφού μαζί με τον Γιώργο Ταλάντσεβ έφυγαν από την παραλία, δωροδόκησαν έναν ντόπιο και επικοινώνησαν με τους δικούς τους ενώ είδαν τι λένε για αυτούς στα social media.

Ειδικά στο twitter επικρατεί χάος με πολλούς χρήστες να τον κράζουν και να ζητούν να αποβληθεί, αφού με τέτοια συμπεριφορά δεν αξίζει να είναι νικητής του Survivor 5.

Τα tweets για τον Σοϊλέδη στο Survivor 5

Ζητούν να αποβληθεί ο Άρης Σοϊλέδης από το Survivor 5

Άρης Σοϊλέδης Survivor 5

Άρης Σοϊλέδης Survivor 5 αποβολή

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα 4/5 από το παιχνίδι

Απόψε το βράδυ, Τετάρτη 4/5 το Survivor 5 έρχεται με το συμβούλιο του νησιού όπου ένας παίκτης της Μπλε ομάδας θα αποχωρήσει μετά από απόφαση του τηλεοπτικού κοινού. Σοφιάνα Αβραμάκη, Βρισηίδα Ανδριώτου και Τάκης Καραγκούνιας έχουν βρεθεί εδώ και λίγες ημέρες στα χέρια των τηλεθεατών που κάθε εβδομάδα κρίνουν την παραμονή των υποψηφίων προς αποχώρηση στο παιχνίδι.

Και οι 3 παίκτες δεν έχουν δείξει και τον καλύτερο χαρακτήρα μέσα στο ριάλιτι και έχουν δεχθεί αρκετό κράξιμο ειδικά από το twitter! Ο κάθε ένας ωστόσο για διαφορετικό λόγο....

Βέβαια, να σημειώσουμε πως ο Τάκης στα τελευταία επεισόδια δικαιώθηκε αναφορικά με όσα έλεγα για την κλίκα της Μπλε ομάδας, όταν στο περασμένο συμβούλιο ανακοινώθηκε η παράβαση που έκαναν Σοϊλέδης και Ταλάντσεβ και έφαγαν μάλιστα και ποινή.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες σας μεταφέρθηκε πρώτοι από χθες 3/5, από το Survivor 5 αποχωρεί η Σοφιάνα Αβραμάκη, το τελευταίο γεγονός με τον Άρη Σοϊλέδη και την παράβαση φαίνεται πως έσωσε τον Τάκη, αλλά και την Βρισηίδα η οποία δεν ανήκει στην κλίκα τους.

Survivor 5 spoiler 4/5 αποχώρηση