Survivor 5: Ποδοπάτημα στα Φάρσαλα για να δουν τον Κατσαούνη - Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Τον "δόξασαν" σαν βασιλιά

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Ποδοπάτημα στα Φάρσαλα για να δουν τον Κατσαούνη - Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του από το Survivor, η οποία για αρκετή μερίδα κόσμου ήταν άδικη, ο Γιώργος Κατσαούνης ή αλλιώς Τσακατσούκας, επέστρεψε προκαλώντας πανικό στο Ελ Βενιζέλος και σε συνεντεύξεις του αποκάλυψε πολλά, μεταξύ άλλων και το τι πραγματικά συνέβη τελικά με τον Τάκη.

Έγινε χαμός στα Φάρσαλα με τον Κατσαούνη

Ο νεαρός αγρότης γύρισε στο σπίτι του μετά από περίπου πέντε μήνες και στην πλατεία Δημαρχείου της πόλης του στα Φάρσαλα επικράτησε πανικός, όπως μεταδίδει το τοπικό site onlarissa.

 Ποδοπάτημα στα Φάρσαλα για να δουν τον Κατσαούνη

Μικροί και μεγάλοι οριακά ήταν ο ένας πάνω στον άλλο προκειμένου να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του και το πλήθος φώναζε “Τσάκα Τσούκας” ρυθμικά, ενώ ο Γιώργος Κατσαούνης στο μικρόφωνο ξεκίνησε λέγοντας “καλώς ήρθατε στην πόλη των Μυρμιδόνων”.

Στα Φάρσαλα ο Κατσαούνης

Ο Κατσαούνης στα Φάρσαλα

«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά»

Το φετινό Survivor 5 όπως φαίνεται τα έχει όλα καθώς οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο φαίνεται να μην έχουν τέλος. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης ο οποίος απασχόλησε από τα πρώτα κιόλας λεπτά στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν ένας από τους παίκτες που συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο μετά από την επεισοδιακή του αποχώρηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης έφτασε το απόγευμα της Τρίτης 9/5 στην Ελλάδα όπου φίλοι και θαυμαστές τον περίμεναν. Έτσι, αύριο 13/5 αναμένεται να δούμε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» όπου θα "σπάσει" την σιωπή του μετά από την αποβολή του από το Survivor, λόγω της επίθεσής του στον Τάκη Καραγκούνια.

Το πρώτο απόσπασμα είναι ήδη στον αέρα όπου μεταξύ άλλων φαίνεται να λέει χαρακτηριστικά: «Από τη μία μεριά είναι λάθος αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Ξέρω ότι πολύς κόσμος ήθελε να με δει στο τέλος και τους το χάλασα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για ποτό μετά την αποβολή του από το Survivor 5 - Με ποιους πρώην παίκτες έκανε reunion o Κατσαούνης

"Ο Γιώργος έδειχνε ερωτευμένος, έλεγε..." - Νέα αποκάλυψη του Κάλφα για τον Κατσαούνη