Survivor 5: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Τάκης Καραγκούνιας - Οι πρώτες φωτογραφίες στο Ελ.Βενιζέλος

Πριν λίγη ώρα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Τάκης Καραγκούνιας - Οι πρώτες φωτογραφίες στο Ελ.Βενιζέλος

Μετά την αποχώρησή του από το Survivor, την οποία σχολίασαν καυστικά στο Twitter, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ο Τάκης Καραγκούνιας επέστρεψε στην πατρίδα του προκειμένου να βρεθεί και πάλι κοντά στο παιδί και την οικογένεια του. Στις πρώτες δηλώσεις του ωστόσο δεν δίστασε να ρίξει για ακόμη μία φορά τα "καρφιά του" για πρώην συμπαίκτες του, όπως ο Μαρτίκας αποκαλύπτοντας και άλλες λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει πίσω στον Άγιο Δομίνικο.

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Καραγκούνιας

Ο παίκτης μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι στην οποία να υπενθυμίσουμε δεν χαιρέτησε τον Σπύρο Μαρτίκα, γύρισε πίσω στην Ελλάδα και όλοι ομολογούμε περιμένουμε να κάνει την πρώτη συνέντευξή του, ώστε να δούμε τα πράγματα και από τη δική του οπτική γωνία.

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Τάκης Καραγκούνιας

 Οι πρώτες φωτογραφίες στο Ελ.Βενιζέλος του Καραγκούνια

Τόσα δεν βγάζουμε ούτε σε έναν χρόνο - Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα ο Τάκης Καραγκούνιας

Μετά από 14 εβδομάδες στο Survivor, ο Τάκης Καραγκούνιας έφυγε, έχοντας εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό χρηματικό ποσό. Στο χθεσινό 19/5 συμβούλιο, ο παίκτης που επέλεξε το κοινό να αποχωρήσει από το Survivor, ήταν ο Τάκης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Ο «μισθοφόρος» του reality επιβίωσης, στις 14 εβδομάδες που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο, κατάφερε να αφήσει το χαρακτηριστικό σημάδι του, κυρίως λόγω των καυγάδων του και ειδικά αυτόν με τον Άρη Σοϊλέδη από το ριάλιτι επιβίωσης.

Παράλληλα όμως κατάφερε να εξασφαλίσει και ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό. Έχοντας συμφωνήσει με τον Ατζούν για αμοιβή 1.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα, θα λάβει για την παρουσία του στο Survivor... διαβάστε εδώ την συνέχεια.