Μαρία Αντωνά: Για ποτό με πρώην παίκτρια του Survivor 5 - Η φωτογραφία τους στα social media

Διατηρεί τέλειες σχέσεις με πολλούς από το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Αντωνά: Για ποτό με πρώην παίκτρια του Survivor 5 - Η φωτογραφία τους στα social media

Φανατική θαυμάστρια και τηλεθεάτρια του φετινού Survivor 5 είναι η Μαρία Αντωνά, μιας και συμμετέχει ο σύντροφός της, Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος είναι και ένας από τους καλύτερους παίκτες.

Η ίδια μάλιστα έχει γνωριστεί με πολλά από τα παιδιά που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι και έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα, ακόμα και με την Σοφιάνα, παρά το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υποστήριζε πως της αρέσει ο ποδοσφαιριστής.

Η Μαρία Αντωνά λοιπόν που διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως πήγε για ποτό το βράδυ της Τρίτης 24/5 με την επίσης πρώην παίκτρια του Survivor 5, Πελάγια Καζολέα.

«Το ραντεβού μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram.

Για ποτό με την Πελαγία Καζολέα η Μαρία Αντωνά

Για ποτό με την Πελαγία Καζολέα η Μαρία Αντωνά

Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση Αβραμάκη και Αντωνά

Την Τρίτη 24/5 η γλυκιά Σοφιάνα Αβραμάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, και αυτή η επίσκεψη πρόκειται να συζητηθεί μιας και είναι η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της με την Μαρία Αντωνά καθώς οι δυο τους έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα, από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ άρχισε να λέει τα νέα του Άγιου Δομίνικου και να πετάει σπόντες.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, διέψευσε αμέσως τα όσα είχαν γραφτεί για την ίδια και τον γνωστό ποδοσφαιριστή, ενώ είχε αποκαλύψει πως η πρώτη κοπέλα με την οποία επικοινώνησε μετά την αποχώρησή της, ήταν η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά.

Η Μπέττυ Μαγγίρα καλωσόρισε τη Σοφιάννα Αβραμάκη στο πάνελ της με την Μαρία Αντωνά να σχολιάζει: «Πάντως είσαι γυναίκα φωτιά, έχει φύγει από το παιχνίδι αλλά το σημάδι σου εκεί έχει μείνει, ακόμα σε συζητάνε».