«Είναι καλύτερα που αποχώρησα από το Survivor, γιατί....» - "Κόλαφος" ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

«Είναι σοκ»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι καλύτερα που αποχώρησα από το Survivor, γιατί....» -

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 1/6, και μίλησε για την συμμετοχή του στο φετινό Survivor, η οποία δεν ήταν αρκετά μεγάλη, αλλά ίσως αυτό να ήταν και για καλό, όπως αναφέρει ο ίδιος στη συνέχεια. Λίγο μετά την αποχώρησή του είχε αποκαλύψει και τον ακριβή λόγο που ξεχείλισε το ποτήρι και έφτασε εκείνη η στιγμή.

Ο ηθοποιός, δηλαδή, ανέφερε πως το γεγονός ότι αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ήταν μία απόφαση που είχε θετική έκβαση, διότι εάν παρέμενε περισσότερο θα έβλεπε τον χαρακτήρα του να "παίρνει την κατηφόρα", καθώς όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι, δεν έχουν καμία σχέση με όσα ζούσε ο ίδιος στην αρχή.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Χατζηγεωργίου για την συμμετοχή του στο Survivor 5

«Ακόμα και μέχρι σήμερα πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερα που αποχώρησα από το Survivor, γιατί αν έμενα ακόμα λίγο εκεί πιστεύω ότι ο χαρακτήρας μου θα αλλοιωνόταν. Έχει τύχει να το παρακολουθήσω τώρα, που έχει προχωρήσει αρκετά και νιώθω σαν να είναι ένα άλλο παιχνίδι. Δεν έχει καμία σχέση με την αρχή. Είναι σοκ. Δεν μπορώ να καταλάβω τις συμπεριφορές», είπε χαρακτηριστικά.

"Έσπασε" την σιωπή του για την αμοιβή του στο ριάλιτι

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 23/02 οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα καθώς αναφέρθηκε για το Survivor 5,την κόντρα του με τον Βαλάντη αλλά και για όταν τον απάτησε η σύντροφός του.

«Μπήκα στο παιχνίδι για κάνω πιο γνωστές τις δράσεις και να επικοινωνήσω όλα αυτά τα σημαντικά. Ρώτησα τον σκηνοθέτη αν μπορώ να φύγω από την παράσταση για το Survivor, αλλά στεναχωρήθηκα που έμεινα μόνο δύο εβδομάδες.

Χρηματικά στο Survivor έπαιρνα τα τετραπλάσια από όσα θα έπαιρνα στο θέατρο σε έναν μηνά. Ο Βαλάντης με όλους δεν τα είχε καλά. Εύχομαι να μην ήταν ο εαυτός του στο παιχνίδι και να επιτέθηκε με αυτόν τρόπο σε εμένα και την Ευρυδίκη.

Με έκανε add στο Instagram ο Βαλάντης, έκανε και βιντεοκλήση αλλά δεν το πρόλαβα. Από την στιγμή που ήμουν χωρισμένος ήταν πολύ πιο εύκολο να μπω στο survivor. Δεν μπλέκω ποτέ τα πράγματα, να είμαι σε παράλληλη σχέση, αλλά έχω απατήσει. Με γονατίζει όταν μια κοπέλα απιστεί, έχω χάσει λόγω αυτού 15 κιλά.

Έμαθα ότι με απατά το ταίρι μου, έκανα ένα τραπέζι και την ώρα που τρώμε λέω “ποιος ήταν αυτός;”. Για να δω τις αντιδράσεις. Εμμονική θαυμάστρια είχα, ήταν πολύ έντονο, γιατί έστελνε σε όλο μου το σοι για 3-4 χρόνια και έστελνε απειλητικά μηνύματα στο ταίρι μου».