«Τον χαστούκισε αλλά δεν τον απέβαλλαν γιατί...» - Αποκάλυψη "σεισμός" από τον Παπαδόπουλο για το Survivor 4

Για πρώτη φορά...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τον χαστούκισε αλλά δεν τον απέβαλλαν γιατί...» - Αποκάλυψη

Ο Κώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Open Weekend, όπου μίλησε για το Survivor All Star, την αγωγή της Σοφίας Μαργαρίτη στην Acun Medya, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και ένα περιστατικό βίας όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

«Θα κερδίσει ο Άρης φέτος. Όλα τα Survivor τα κερδίζουν ποδοσφαιριστές, με δυσαρεστεί αυτό. Έχω ζήσει τον πειρασμό να επικοινωνήσω με τον έξω κόσμο και να πάρω από έναν τουρίστα τηλέφωνο την οικογένειά μου. Στο δικό μας κάποιοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν, αλλά δεν μπόρεσαν. Ο Εμμανουήλ είναι μια διαφορετική προσωπικότητα από όλους τους παίκτες. Ο Άρης και η Σοφιάνα γιατί φοβούνται; Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», είπε αρχικά.

Η αποκάλυψη του Παπαδόπουλου για τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor 4

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε στη συνέχεια για ένα περιστατικό βίας μέσα στο παιχνίδι, εννοώντας τον Σάκη Κατσούλη, καθώς αυτός κέρδισε το έπαθλό: «Έχω ακούσει, διάβασα βγαίνοντας, ότι στο δικό μας Survivor κάποιος χαστούκισε έναν συμπαίκτη του, αλλά δεν τον απέβαλλαν γιατί και οι δύο ήταν φαβορί. Ο ένας το πήρε, αν θυμάμαι καλά. Όταν μάλωσε ο Άρης με τον Τάκη στο συμβούλιο, δεν έδιωξαν τον Άρη. Άλλο δεν είδαμε κι άλλο δεν μας έδειξαν».

Για τη Σοφία Μαργαρίτη: «Δεν θα πάρει τίποτα, δεν θα καταφέρει τίποτα. Το συμβόλαιό μας γράφει πως ότι και αν πάθουμε, ούτε οι συγγενείς μας δεν μπορούν να ζητήσουν χρήματα».

Ο Κώστας Παπαδόπουλος τα "χώνει" στην παραγωγή του Survivor για την επιλογή των παικτών

Το πρωί της Παρασκευής (3/5) προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν δίστασε να αφήσει κάποιες σπόντες για τους παίκτες αλλά και την παραγωγή.

Από την άλλη, ο ίδιος αποθέωσε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ μιας και τόνισε πως εκείνος ήταν όπου έσωσε το παιχνίδι καθώς δεν πήγαινε καλά σε νούμερα τηλεθέασης.

Όσο για το αν του έχει γίνει πρόταση για το All Star Survivor ανέφερε πως: «Δεν μου έχει γίνει ακόμα πρόταση για το All Star αλλά, προετοιμάζομαι». (Δείτε εδώ ποιον πρώην παίκτη θέλουν ως παρουσιαστή)