Survivor 5: Δεν ήταν μόνο ο Σοϊλέδης και ο Τάλα! Είχε κινητό και μιλούσε με Ελλάδα και η....

Φοβερές αποκαλύψεις στη συνέντευξή του Μπέλλου

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Survivor 5: Δεν ήταν μόνο ο Σοϊλέδης και ο Τάλα! Είχε κινητό και μιλούσε με Ελλάδα και η....

Ο Θανάσης Μπέλλος έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του «Open Weekend» και μείναμε άναυδοι με τις αποκαλύψεις που ακούστηκαν στην εκπομπή της Κυριακής 12/6. Ο ηλεκτρολόγος του survivor μίλησε για την άδικη αποχώρησή του, τις βρισιές, τις χεiροδικίες στο παιχνίδι, αλλά και έκανε ακόμα μία αποκάλυψη απαντώντας στις φήμες που θέλουν παίκτες να συνομιλούν κρυφά με τους δικούς τους στην Ελλάδα.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχε έναν τσακωμό μέσω του instagram με την σύντροφο του Σοιλέδη, Μαριά Αντωνά καθώς ένα σχόλιο που έκανε εκείνος κάτω από ανάρτησή της σχετικά με το φημολογούμενο ειδύλλιο μεταξύ Άρη και Σοφιάνας, πυροδότησε την αντίδρασή της.

Κόλαφος στις δηλώσεις του ο Μπέλλος για τα κρυφά τηλεφωνήματα παικτών του Survivor

Αρχικά μίλησε με παράπονο για την άδικη αποχώρησή του από το παιχνίδι όταν τραυματίστηκε, καθώς θεωρεί ότι με αυτή τη λογική θα έπρεπε να έχουν φύγει και ο Άρης και η Ασημίνα που πέρασαν τραυματισμούς. Ξεκαθαρίζει πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν από την παραγωγή και ότι δεν έχει λάβει καμία απάντηση.

Στη συνέχεια έκανε μεγάλες αποκαλύψεις απαντώντας στις φήμες που θέλουν ανθρώπους της παραγωγής να δίνουν φαγητό και κινητά σε συγκεκριμένους παίκτες:

«Αποδείχθηκε ότι πέρα από τον Τάλα και ο Άρης είχε επικοινωνία με την Αντωνά, όπως και η Ναυσικά...Για εμένα οι βρισιές, οι χειροδικίες, το φαγητό αλλά και η κρυφή επικοινωνία θα έπρεπε να είναι λόγοι αποβολής από το παιχνίδι».

Ασύλληπτο ''άδειασμα'' από την Αντωνά για τον Σοϊλέδη - «Είναι σαν παιδάκια στο...»

Στο επεισόδιο της Κυριακής 12/6 στο Survivor 5 είδαμε έναν αγώνα μεταξύ του Άρη Σοϊλέδη και ο Γιώργου Ταλάντσεβ, ωστόσο το αποτέλεσμα, δηλαδή η ήττα του Γιώργου έφερε εντάσεις. Ο Ρώσσος παίκτης τα έβαλε άλλη μια φορά με τις αποδόσεις και τον εαυτό του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει.

Από την άλλη ο ποδοσφαιριστής δεν άντεξε να μην του απαντήσει, φτάνοντας σε σημείο να συζητάνε μεταξύ τους με ένταση, το ποιος είναι ο καλύτερος. Το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε ξανά στον αέρα του ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' την Δευτέρα 13/6 με τη Μαρία Αντώνα να μιλάει αντικειμενικά για τον σύντροφό της, λέγοντας πως η πείνα και η ταλαιπωρία του κάνει πλήρως ανώριμους.

«O τσακωμός είναι σαν παιδάκια στο νηπιαγωγείο. Δεν κάνεις πίσω». «Σε αυτό το σημείο να πούμε πως έχει δίκιο ο Τάλα» σχολιάζουν στο πάνελ ενώ η Μαρία και η Μπέττυ προσθέτουν: «Ντάξει και ο δικός μας εδώ δεν σταματάει»