Survivor 5 spoiler 15/6: ΧΑΜΟΣ! 2 βγαίνουν στον τάκο και συμπληρώνουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 15/6: ΧΑΜΟΣ! 2 βγαίνουν στον τάκο και συμπληρώνουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Όπως κάθε επεισόδιο Survivor 5 έτσι και το σημερινό 15/6 θα είναι γεμάτο εντάσεις. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η Ασημίνα, με αφορμή τον χθεσινοβραδινό της τσακωμό με τον Σπύρο Μαρτίκα αλλά και το γεγονός πως είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον φαρμακοποιό.

Ο Άρης Σοϊλέδης θα ξεσπάσει κατά των τεσσάρων παικτών που την ψήφισαν, ενώ στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού θα ξεσπάσει και η ίδια απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιανό, καθώς έχοντας φτάσει στα όρια της δεν αντέχει άλλο σε κάθε συμβούλιο να λένε το όνομα της.

Μετά τους τσακωμούς ωστόσο, ο παρουσιαστής θα ανακοινώσει πως ξεκινάει η ψηφοφορία για τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ωστόσο, θα έχουμε δυο και όχι ένα όνομα, καθώς θα σημειωθεί ισοψηφία. Ένας μόνο είναι ο παίκτης που δεν γίνεται θα ψηφισθεί καθώς πήρε την ατομική ασυλία.

Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μας μετέφεραν πηγές μας, μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, στον τάκο θα πέσουν και το Στάθης Σχίζας με τον Γιώργο Ταλάντσεβ καθώς θα έχουμε ισοψηφία.

Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση Survivor 5

Το παιχνίδι πλέον είναι εντελώς διαφορετικό, καθώς ο κάθε παίκτης παίζει μόνο για τον εαυτό του. Βρισκόμαστε ένα μήνα περίπου πριν από τον μεγάλο τελικό και παρόλο που έχει βγει σύμφωνα επιδόσεων ο παίκτης που θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ, ωστόσο, πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα στις επόμενες ημέρες.