Survivor Highlights 15/6: Τα ξεσπάσματα προς την Ασημίνα, τα προξενιά και η μεγάλη ανατροπή στο συμβούλιο

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Survivor Highlights 15/6: Τα ξεσπάσματα προς την Ασημίνα, τα προξενιά και η μεγάλη ανατροπή στο συμβούλιο

Όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε προς το μεγάλο τελικό του Survivor 5, τα επεισόδια γίνονται όλο και πιο έντονα, καθώς οι εναπομείναντες παίκτες τα δίνουν όλα για τη νίκη. Στο χθεσινό επεισόδιο 15/6, είδαμε πολλούς καυγάδες αλλά και καρφιά προς την Ασημίνα που φαίνεται να είναι πια το μαύρο πρόβατο του παιχνιδιού, προξενιά, αλλά και ανατροπή στο συμβούλιο αφού οι επιπλέον υποψήφιοι δεν ήταν ένας ως αναμέναμε, επιβεβαιώνοντας τα spoilers του youweekly.com.

Τι είδαμε στο Survivor 5 χθες Τετάρτη 15/6

«Είναι ψεύτης» - Έξαλλη η Ασημίνα με το Σπύρο

Στο χθεσινό επεισόδιο όλοι είχαν κάτι να σχολιάσουν και να πετάξουν τη σπόντα τους. Η μπάλα ''πήρε'' κυρίως το Σπύρο αλλά και την Ασημίνα, οι οποίοι είναι οι μέχρι στιγμής υποψήφιοι προς αποχώρηση.

«Δεν έχω να πω τίποτα με το Σπύρο. Είναι ψεύτης. Είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Μία προς τον Τάλα, μία προς τον Στάθη...Δε πρόκειται να αλλάξει. Δε μπορώ να ασχοληθώ άλλο μαζί του. Χαλιέμαι όταν μιλώ μαζί του», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ασημίνα.

Από την άλλη, ο Νίκος ανέφερε για το σκηνικό με την αποχώρηση της Βρισηίδας:« Τρώει κολλήματα. Δε βγάλαμε εμείς τη Βρισηίδα. Εκείνη το ζήτησε γιατί είχε κουραστεί»

Σε άλλο σημείο η Ασημίινα πρόσθεσε για την υποψηφιότητά της στο Survivor: «Όσοι έχουμε μείνει, κοιτά να φάει ο ένας τον άλλον. Οπότε νομίζω ότι η χθεσινή ψηφοφορία ήταν ξεκάθαρα για να φύγω από το παιχνίδι. Για να με βγάλουν απέναντι στον Σπύρο και να με διώξουν για να μην έχουν κάποιον απέναντί τους με βάση τη δημοτικότητα, την αγωνιστικότητα κ.λ.π. Ήταν τελείως στρατηγική για να με διώξουν γιατί ο Σπύρος έχει διώξει πάρα πολλούς»

«Σπάστηκα με αυτό...» - Ενοχλημένος ο Τάλα με την Ασημίνα

Σε όλο το επεισόδιο υπήρξε αναβρασμός στην καλύβα μετά την υποψηφιότητa της Ασημίνας. Κάποιοι μάλιστα είναι δυσαρεστημένοι μαζί της και ίσως συνέβαλε και αυτό στο να βγει στον τάκο. Τόσο ο Σπύρος όσο και ο Γιώργος Ταλάντσεβ έριξαν τις μπιχτές τους.

«Άμα κατσουμε κάτω και τα δούμε, η Ασημίνα δεν είναι η καλύτερη παίκτρια. Αντιθέτως ήταν η Μαίη και η Ασημίνα. Σίγουρα δε της αρέσει που βγαίνει στο τάκο», σχολίασε ο Τάλα.

Και συμπλήρωσε: «Σπάστηκα με αυτό που είπε η Ασημίνα αλλά όχι επειδή το είπε εκείνη, σπάστηκα με τον εαυτό μου, ξέρω ότι δεν είμαι καλός αγωνιστικά αυτήν την περίοδo. Το να σταθώ στα πόδια μου ξανά είναι μονόδρομος για μενα»

«Η συμπεριφορά της είναι από τις πιο πονηρές..» - Τα ''καρφιά'' του Μαρτίκα στην Ασημίνα

«Είχε πραγματικά τρελαθεί να μη βγει υποψήφια. Γιατί να μη βγει; Είναι η δεύτερη χειρότερη αγωνιστικά μετά από μένα. Επίσης, η συμπεριφορά της είναι από τις πιο πονηρές και κακές στο φετινό πιχνίδι. Συμπεριφέρεται σε οποιονδήποτε με το χειρότερο τρόπο με κανένα δισταγμό, για να ξεφεύγει», σχολίασε ο Μαρτίκας.

«Ασημίνα μου, αυτό το παιχνίδι είναι ένα τεράστιο σχολείο. Μέσα από αυτό μαθαίνεις να συμβιώνεις αι να συμπεριφέρεσαι καλύτερα. Αν δεν έχεις μάθει, πώς πρέπει να στέκεται κάποιος με μία άρτια συμπεριφορά απέναντι στους υπολοίπους, δε θα σου δωθεί ποτέ η ευκαιρία. Αυτό το παιχνίδι μας δίνει τη δυνατότητα να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Ασημίνα μου στέκεσαι φοβισμένη απέναντι στην κρίση του κόσμου. Μήπως φοβάσαι πως ο κόσμος έχει απογοητευτεί από την συμπεριφορά σου;», συνέχισε.

Μαίη και Τάλα προξενεύουν τον Σπύρο

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα στο χθεσινόεπεισόδιο (15/6) του Survivor 5, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν για να μαγειρέψουν να φάνε, καθώς ήταν σημαντικό να μαζέψουν δυνάμεις. Ο Σπύρος φαίνεται πως δεν ''το έχει'' και τόσο με τη μαγειρική και οι παίκτες θέλησαν να τον πειράξουν.

Αφορμή στάθηκε και το γεγονός πως την τελευταία φορά που τηγάνισε κάποια ψάρια κόντεψε να βάλει φωτιά στην καλύβα. Έτσι, σήμερα ο Σπύρος έπρεπε να πάρει τη ρεβάνς. Οι συμπαίκτες του τον έβαλαν να φτιάξει πιτάκια, και αφού η αποστολή στέφθηκε με επιτυχία, Μαίη και Τάλα τον έκαναν προξενιό στο γυναικείο κοινό που παρακολουθεί το reality επιβίωσης.

«Δίνεται Σπύρος Μαρτίκας, νοικοκύρης για σπίτι, ξέρει να τηγανίζει, φαρμακοποιός μάγειρας και πάνω απ’ όλα έχει παραμείνει 11 φορές στο Survivor», ακούγεται να λέει ο Τάλα.

Σταυρούλα και Άρης εκτός αγωνίσματος - Τι συνέβη;

Λίγο πριν την έναρξη του τρίτου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός έκανε μία ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως δύο παίκτες δεν θα αγωνιστούν. Ο λόγος για τη Σταυρούλα και τον Άρη.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς ταλαιπωρείται από μια μικρή ίωση και την μετέφεραν στην κλινική για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Ο παρουσιαστής καθησύχασε τους παίκτες πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Όσο για τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος έχει κερδίσει δύο αγώνας ασυλίας οπότε προστατεύεται, δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί, οπότε και δεν θα αγωνιστεί.

Αυτός ο παίκτης κέρδισε την 3η ατομική ασυλία

Το αγώνισμα έφτασε στο τέλος του με τον κάθε παίκτη να βάζει τα δυνατά του για να κερδίσει την προσωπική του ασυλία. Οι 6 παίκτες βρέθηκαν μόνο στο στίβο μάχης, αφού Σταυρούλα και Άρης έμειναν εκτός.

Όλοι οι παίκτες μπήκαν πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, μιας και σιγά σιγά πλησιάζει ο μεγάλος τελικός.

Τελικά, την ασυλία κέρδισε η Μαίη Εμμανουηλίδου που είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες αγωνιστικά, επιβeβαιώνοντας απόλυτα τα spoils του youweekly.gr

Δύο οι υποψήφιοι που βγήκαν στον τάκο χθες 15/6

Μετά τη νίκη και την απόκτηση της ασυλίας από τη Μαίη στο αγώνισμα, όλοι οι παίκτες μαζί με το Γιώργο Λιανό αναχώρησαν από το στίβο μάχης για να πάνε στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί ψήφισε ένας ένας προκειμένου να βγει και ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε και ο Γιώργος Λιανός αννακοίνωσε πως ο τρίτος υποψήφιος δε θα είναι ένας αλλά δύο λόγω ισοψηφίας. Ο λόγος για τον Τάλα και τον Στάθη και έτσι επιβεβαιώνονται με απόλυτη εγκυρότητα τα spoils του youweekly.gr.

«Θεωρώ ότι υπάρχει λίγο στρατηγικούλα» - Η σπόντα του Σχίζα στην Ασημίνα

Μετά το αγώνισμα για την 3η ασυλία στο Survivor 5, οι παίκτες μεταφέρθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου για άλλη μία φορά υπήρξαν εντάσεις και τσακωμοί. Ο Στάθης υπονόησε πως δε ψηφίστηκε αγωνιστικά αλλά με βάσει στρατηγικής ενώ στη συνέχεια η κόντρα γύρισε σε Νίκο, Σπύρο και Ασημίνα.

Ο καθένας προσπαθούσε να δικαιολογηθεί γιατί ψήφισαν ο ένας τον άλλο. Η Ασημίνα φάνηκε να ζορίζεται. Τα αίματα, όμως, ''άναψαν'' για τα καλά με τη σπόντα του Στάθη. Ο Στάθης υπονόησε ότι οι 4 υποψήφιοι είναι αποτέλεσμα στρατηγικής της Ασημίνας και το Συμβούλιο αμέσως πήρε"φωτιά".

«Θεωρώ ότι υπάρχει λίγο στρατηγικούλα, ας μη κρυβόμαστε», είπε χαρακτηριστικά ζητώντας το λόγο από την Ασημίνα.

«Άλλαξε εντελώς το αγωνιστικό κομμάτι του Γιώργου από έναν αγώνα και όχι από 20 ημέρες..αν εσύ έχεις αυτή την άποψη...»

«Ήσουν κατώτερη.. Βγήκες παμψηφεί», απάντησε ο Σχίζας στην Ασημίνα με εκείνη να εκρύγνειται.