Survivor 5 Highlights (19/6):Τα πυρά του Μαρτίκα κατά Άρη και στο στόχαστρο της Σταυρούλα η Ασημίνα

Όλες οι εξελίξεις του χθεσινού (19/6) επεισοδίου

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5 Highlights (19/6):Τα πυρά του Μαρτίκα κατά Άρη και στο στόχαστρο της Σταυρούλα η Ασημίνα

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Κυριακής 19/6 και δεν έλειψαν οι ίντριγκες, τα "καρφιά", αλλά και οι ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Κυριακής 19/6 στο Survivor 5

Έδωσε στεγνά τον Άρη ο Μαρτίκας

Ξεκίνησε το επεισόδιο της Κυριακής 19/6 στο Survivor, με όχι και πολλά χαμόγελα, μιας και σε αρκετούς στοίχησε πολύ όπως φάνηκε και μέσα από δηλώσεις τους, η αποχώρηση του Τάλα από το παιχνίδι. Οι πρώτες λοιπόν δηλώσεις του επεισοδίου μετά από το γεγονός ήταν μεταξύ άλλων του Σπύρου Μαρτίκα , ο οποίος για 11η φορά έμεινε παρότι ήταν προτεινόμενος, και έκανε όπως πάντα...αποκαλύψεις!

Ο παίκτης αναφέρθηκε στην παραμονή του, παρομοιάζοντας τον εαυτό του με τον Ντάφυ, σχετικά με το ρεκόρ του με τις υποψηφιότητες, και έπειτα ανέφερε πως αν ο κόσμος τον στηρίξει, δεν θέλει να πάρει ο ίδιος το έπαθλο αλλά να το δώσει για να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη, σε αντίθεση με τον Άρη που αν κερδίσει θέλει να πάρει σπίτι ή να νοικιάσει στην Γλυφάδα!

Τι ενόχλησε τον Άρη Σοϊλέδη

Νέα μέρα ξημέρωσε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου την Κυριακή 19/6, μετά την αποχώρηση του Τάλα και την παραμονή του Σπύρου, και οι παίκτες μουδιασμένοι δεν μπορούν να χωνέψουν πως συνέβη αυτό. Μετά την επιστροφή από το Συμβούλιο, ο Άρης και η Μαίη που ήταν κοντά στον Τάλα είπαν πως ήταν η πιο άδικη αποχώρηση, ενώ την επόμενη μέρα ο Άρης ανέφερε στην Ασημίνα ένα παράπονό του για τον φίλο του που έφυγε..

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής όμως εξέφρασε και το παράπονό του για τον φίλο του, τον Τάλα ο οποίος μετά την ανακοίνωση ότι φεύγει, όταν ρωτήθηκε από τον Λιανό ποιον παίκτη θέλει να κερδίσει το παιχνίδι, δεν είπε το όνομα του Άρη αλλά εκείνο της Θωμαΐδας τονίζοντας μάλιστα ότι η νεαρή κοπέλα όσο προχωράει στο παιχνίδι γίνεται όλο και πιο καλή στα αγωνίσματα. Το γεγονός ότι δεν τον ανέφερε για τον τελικό, ενώ είχαν συζητήσει το όλο θέμα, έδειξε να ενοχλεί ιδιαίτερα τον Άρη ο οποίος εξέφρασε το παράπονό του αυτό στην Ασημίνα.

«Είχαν γίνει πολλές φορές αυτές οι κουβέντες και η αλήθεια είναι πως με στεναχώρησε», είπε μεταξύ άλλων ο Άρης.

Τα πυρά του Μαρτίκα κατά Άρη και Ασημίνας

Νέα δεδομένα και νέες ανατροπές είδαμε να εκτυλίσσονται στο σημερινό επεισόδιο της Κυριακής 19/6 στο Survivor, μιας και ο Άρης με την Ασημίνα έχουν έρθει αρκετά κοντά, και οριακά λένε και τα εσώψυχά τους όπως είδαμε! Το γεγονός φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος σχολίσε σαν "καταπέλτης" τη νέα αυτή συνθήκη στις καλύβες...

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως το γεγονός αυτό είναι η μεγαλύτερη τούμπα της χρονιάς, και τώρα έχουν αγκαλιές και φιλιά, μην πιστεύοντας πως αυτοί οι δύο μετά από όλα όσα έχουν πει και τις κουβέντες που έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους τώρα είναι "κολλητοί".

Επίσης όλοι ανέφεραν πως σιγά σιγά πως θα σταματήσουν να ψηφίζουν αγωνιστικά και αυτό θα φανεί από αυτη την εβδομάδα...

Η παρατήρηση του Μαρτίκα για τον Άρη

Περίεργα ξεκίνησε το επεισόδιο της Κυριακής 19/6 στο Survivor, μιας και μετά την παρέα του Άρη και της Ασημίνας με την οποία απόρησαν όλοι, ο Σπύρος Μαρτίκας έφερε στο προσκήνιο ένα θέμα που ίσως δεν είχε παρατηρήσει σχεδόν κανείς μέχρι τώρα, και ορισμένοι συμπαίκτες του, συμφώνησαν μαζί του.

Ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε με αφορμή τις δηλώσεις Τάλα και είπε: «Δεν σας κάνει εντύπωση που κανείς από όσους αποχώρησαν δεν είπαν ότι θέλουν να δουν νικητή του Survivor τον Άρη. O Άρης δεν έχει πείσει κανέναν, και δεν έχει πείσει ούτε τους φίλους του», συμπλήρωσε.

Η ανακοίνωση του Λιανού για τα αγωνίσματα

Μετά την νέα πραγματικότητα και την νέα τάξη των πραγμάτων στις καλύβες μετά την αποχώρηση του τελευταίου παίκτη, αλλά και τα πυρά του Μαρτίκα προς τον Σοϊλέδη, οι παίκτες οδηγήθηκαν στον χώρο του αγωνίσματος και εκεί τους περίμενε ο Γιώργος Λιανός με μία αποκάλυψη...

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχουμε μπει για τον τελικό του Survivor αφού όπως ανακοίνωσε την Κυριακή 19/6, το παιχνίδι πλέον έγινε ατομικό και ο καθένας αγωνίζεται για τον εαυτό του και στους αγώνες επάθλου πέρα από εκείνους της ασυλίας.

«Πριν περάσουμε στις λεπτομέρειες του σημερινού επάθλου, έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση» είπε ο Γιώργος Λιανός καλωσορίζοντας τους παίκτες στον στίβο μάχης και συνέχισε, «Ήρθε η ώρα στους αγώνες επάθλου να αγωνιστείτε ατομικά.

Οι παίκτες που έχουν καταφέρει να παραμείνουν μέχρι σήμερα στο Survivor, μετά το πρώτο σοκ μετά το άκουσμα της ανακοίνωσης, δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι για να μπουν σε αυτή τη νέα φάση του παιχνιδιού.

Με ποιους θα πάει στο έπαθλο;

Ο Άρης, μετά τα σχόλια που δέχτηκε για τη νέα του φίλη την Ασημίνα, ανέφερε πριν το παιχνίδι της Κυριακής 19/6 για το έπαθλο πως θεωρεί πως έχει μείνει ένα τελευταίο 100άρι μέχρι τον μεγάλο τελικό και είπε ότι θα τα δώσει όλα. Πράγματι το έκανε πράξη αφού όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι στο youweekly.gr, αντιμετωπίζοντας στο τελευταίο αγώνα του αποψινού αγώνα τον Σχίζα, κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο και να πάρει μαζί του άλλα τρία άτομα!

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο Άρης μετά τη νίκη του, θα πάρει μαζί του την Ασημίνα, τον Στάθη και τη Μαίη, αν τελικά καταφέρει να είναι καλά μιας και δεν ένιωθε και πολύ καλά, και πιο συγκεκριμένα για τον Στάθη ανέφερε πως ξέρει πως δεν θα περίμενε να τον διαλέξει αλλά άξιζε αυτό το έπαθλο εξίσου.

Πως σχολίασε ο Στάθης το γεγονός

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει εμείς πρώτοι εδώ, ο νικητής του ατομικού επάθλου την Κυριακή 19/6 στο Survivor, ήταν ο Άρης Σοϊλέδης, και μαζί του στο έπαθλο ανακοίνωσε πως θα πάρει μαζί του την Ασημίνα, τον Στάθη και τη Μαίη, αν τελικά καταφέρει να είναι καλά μιας και δεν ένιωθε και πολύ καλά, και με τη δήλωσή του αυτή ξάφνιασε αρκετά τον Σχίζα...

Ο παίκτης, εμφανώς παραξενεύτηκε από αυτή την επιλογή μιας και δεν ήταν αρκετά κοντά, τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό, και όπως ανέφερε συγκεκριμένα, τα άτομα που υποστήριξαν τον Άρη σε αυτή την επιλογή του, καθώς έλεγε πως το αξίζει γιατί είναι δυνατός παίκτης και προσπαθεί, είναι εκείνα που λίγες μέρες πριν τον ψήφισαν ως αδύναμο.

Τι χωρίζει Ασημίνα και Σταυρούλα και δεν κάνουν μαζί;

Αρκετά επιθετική εναντίον της Ασημίνας εμφανίστηκε η Σταυρούλα όπως είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής 19/6, και μάλλον ο λόγος είναι πως της τα έχει γενικότερα μαζεμένα, πιθανότατα μετά "το γύρισμα της μπιφτέκας" της παίκτριας που από εχθρός έγινε φίλη με τον Άρη ξαφνικά, προκαλώντας σχόλια στην ομάδα της.

Όταν η Σταυρούλα, και οι συμπαίκτες της έμειναν μόνοι στην καλύβα μιας και οι υπόλοιποι βρίσκονταν εκτός και απολάμβαναν μαζί με τον Άρη το έπαθλο που είχε κερδίσει, έκανε τις εξής αιχμηρές δηλώσεις.

«Καλύτερα στην καλύβα με φίλους μου παρά στο έπαθλο μαζί τους» είπε αρχικά η Σταυρούλα η οποία στη συνέχεια έβαλε στο στόχαστρό της την Ασημίνα για την οποία μάλιστα είπε ότι όταν τελειώσει το παιχνίδι, δεν θέλει να κρατήσει καμία επαφή μαζί της, λέγοντας πως δεν αντέχει ούτε τη φωνή της να ακούει πλέον.

Η Σταυρούλα επίσης τόνισε ότι δεν κάνει παρέα με κανένα από τα παιδιά που έφυγαν για το έπαθλο και προτίμησε να είναι στην παραλία με τους δύο φίλους της.

Η επική ατάκα της Σταυρούλας στο παιχνίδι

Μετά τον αγώνα για το ατομικό έπαθλο το οποίο κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης, οι παίκτες χαλάρωσαν λίγο και μεταφέρθηκαν από τις καλύβες τους, προκειμένου να βρουν τον Γιώργο Λιανό και να παίξουν όλοι μαζί τα Παιχνίδια της Καραϊβικής στο Survivor, παίρνοντας λίγες ευχάριστες στιγμές πριν χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον από την ομάδα τους.

Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια έπαιζε με τη Μαίη, και έπρεπε να της εξηγήσει τη λέξη ασβός, προτιμώντας να το πάει πλαγίως μέσω της μυρωδιάς λέγοντας την ατάκα «Ακούμε κάποιους ήχους από τα αγόρια μας» προκαλώντας αμέσως νευρικό γέλιο στους παίκτες με τον Άρη χαρακτηριστικά να λέει «Εγώ καληνυχτίζω», και τους υπόλοιπους να μην μπορούν να πάρουν ανάσα!