Survivor 5: «Η κατάσταση της υγείας του...» - Αποχώρησε μεγάλο φαβορί από το παιχνίδι

Το ανακοίνωσε ο Λιανός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Η κατάσταση της υγείας του...» - Αποχώρησε μεγάλο φαβορί από το παιχνίδι

Τα περιθώρια στο survivor 5 έχουν στενέψει εμφανώς και στο σημερινό 20/6 επεισόδιο του παιχνιδιού είδαμε για άλλη μια φορά, πως όσοι έχουν παραμείνει μέσα θέλουν πάση θυσία να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Τα πράγματα από ότι φαίνεται για τον Στάθη Σχίζα δεν είναι και πολύ καλά, αφού δε θα μπορέσει να αγωνιστεί λόγω μιας ίωσης, που ταλαιπωρεί το νησί. Επομένως δε θα είναι σίγουρα εκείνος, που θα διεκδικήσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. (Δείτε ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος).

Η αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το σημερινό 20/6 παιχνίδι του survivor 5

«Εδώ είμαστε και πάλι, δεν είχα συνηθίσει αυτή την εικόνα! Να στέκεστε όλοι μαζί στην ίδια γραμμή. Πλέον τα άτομα έχουν μειωθεί. Λείπει ο Στάθης από την παρέα μας, οφείλω να σας ενημερώσω ότι ταλαιπωρείται από την μικρή ίωση.

Ο Στάθης, λοιπόν, θα μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει και τις συμπληρωματικές εξετάσεις και να ξέρουμε πως είναι ακριβώς η κατάσταση της υγείας του και πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση»

Αυτός ο παίκτης κερδίζει την 1η ατομική ασυλία της εβδομάδας

Μετά το πρώτο ατομικό αγώνισμα επάθλου το βράδυ της Κυριακής 19/6, απόψε Δευτέρα 20/6 οι 8 παίκτες που έχουν μείνει στο Survivor 5, θα αγωνιστούν για την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας. Μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό ο ανταγωνισμός έχει φτάσει "κόκκινο" και κανείς δεν θέλει να αποχωρήσει λίγο πριν "πιεί νερό από τη πηγή".

Τα αγωνίσματα έχουν δυσκολέψει πολύ, καθώς μπορεί οι παίκτες να ψηφίζονται βάση φιλίας, ωστόσο, μεγάλο ρόλο παίζει και το αγωνιστικό κομμάτι, παρόλο που ο Σπύρος Μαρτίκας δεν λέει να αποχωρεί (είναι ο πιο κακός αγωνιστικά παίκτης βάση στατιστικών).

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, ο παίκτης που θα καταφέρει να κερδίσει την ασυλία είναι ο Άρης Σοϊλέδης, άρα δεν θα ψηφιστεί απόψε.

Survivor 5 Άρης Σοϊλέδης ατομική ασυλία