Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 5: Ο παίκτης που αποχώρησε

Είχε έρθει η ώρα;

Survivor 5: Ο παίκτης που αποχώρησε
Reality 24.06.2022 01:03
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Μετά το έπαθλο που απόλαυσαν Ασημίνα , Άρης και Στάθης ήρθε η ώρα για το συμβούλιο του νησιού στο Survivor 5. Μετά από κάποιες εντάσεις κυρίως μεταξύ Ασημίνας και Νίκου Γιάννη ενώ ο Γιώργος Λιανός ζήτησε να πουν δυο λόγια οι υποψήφιοι, στη συνέχεια, έφτασε η ώρα της ανακοίνωσης.

Όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει, αυτός που αποχώρησε ήταν ο Σπύρος, ο οποίος έσπασε το ρεκόρ δώδεκα φορές υποψήφιος. Όλοι τον αποχαιρέτησαν με δάκρυα. Όταν τον ρώτησε, ο παρουσιαστής ποιον θα ήθελε να δει νικητή, ο Σπύρος απάντησε το Στάθη Σχίζα.

Ο παίκτης που αποχώρησε στο Survivor 5

«Αυτό είναι στρατηγική, όχι άποψη» - Εκνευρισμένος ο Σπύρος που βγήκε 12η φορά υποψήφιος

Στην αρχή του αποψινού επεισοδίου 23/6 του Survivor 5, μετά τις δηλώσεις της Σταυρούλας, αλλά και το σχολιασμό από την Ασημίνα και τον Άρη στις καλύβες για τα χθεσινά συμβάντα στο συμβούλιο του νησιού και τους υποψήφιους, μίλησε και ο Σπύρος στις κάμερες.

«Μετά από μεγάλο μπέρδεμα βρίσκομαι για δωδέκατη φορά υποψήφιος. Η Σταυρούλα λέει από χθες το μεσημέρι ψηφίστε με θέλω να αποδείξω ότι δεν έχω πίσω πόρτες αλλά δε θέλω να βγω με το Σπύρο ή το Στάθη.

Ο Νίκος Γιάννης πήρε την ατομική ασυλία, έπειτα συνεννοούμαστε η ομάδα ότι ο Νίκος κι ο ο Στάθης εμένα και εγώ και η Σταυρούλα το Στάθη έτσι ώστε να έχουμε δύο ψήφους εγώ και δύο ο Στάθης. Με βάση αυτή τη συμφωνία εγώ διατήρησα το λόγο μου για να μην είχαμε ανάγκη τι θα ψηφίσει η άλλη ομάδα. Τελικά, λίγο πριν την κάλπη η Σταυρούλα είπε θα ψηφίσω όπως νιώσω τελευταία στιγμή στην κάλπη.

Στο συμβούλιο μου άνοιξε τα μάτια ο Άρης και έπαθα τη μεγάλη έκπληξη όταν μου είπε ''δε σε ψηφίσαμε εμείς, οι φίλοι σου σε ψηφίσανε''»

«Ο Στάθης δικαιολογεί πως δεν θα είχαμε άποψη. Γιατί δε με ενημερώσατε και εμένα και αλλάξατε άποψη; Αυτό είναι στρατηγική, όχι άποψη». σχολίασε εκνευρισμένος ο Σπύρος.

«Χθες κατάλαβα ότι κάτι τρέχει όταν είδα την Ασημίνα και το Σπύρο να μιλάνε ξαφνικά. Κάτι έχει υποψιαστεί η τριάδα ότι θα ψηφίσουμε το Στάθη. Εγώ βέβαια δεν είχα πει σίγουρα. Τελικά, ψήφισα το Σπύρο για να προστατέψω το Στάθη. Καλώς ή κακώς μεταξύ Σπύρου και Στάθη δε μπορώ να μη ψηφίσω το Στάθη. Το Σπύρο τον πείραξε πολύ ότι ψηφίστηκε ενώ εγώ τον είχα πιάσει και του είχα πει πως με αυτά που κάνεις και λες εγώ θα ψηφίσω εσένα. Εν τέλει, βγήκαμε εμείς οι χαζοί με αυτά που είπε ο Σπύρος όλα στην Ασημίνα», είπε η Σταυρούλα εξηγώντας τη στάση της στη χθεσινή ψηφοφορία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Θα κάνουμε αγκαλιές και φιλιά...» - Η αγκαλιά Σπύρου με Ασημίνα προκάλεσε έντονα σχόλια

Survivor 5: Τους άλλαξε σε ένα λεπτό τα πλάνα - Η ανακοίνωση του Λιανού λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Share