Survivor 5 spoiler 27/6: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτός κερδίζει την 2η ατομική ασυλία

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 27/6: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτός κερδίζει την 2η ατομική ασυλία

Βρισκόμαστε περίπου μια εβδομάδα πριν από τον μεγάλο τελικό του Survivor 5 που θα γίνει στο Γαλάτσι (δείτε πότε) και ένας παίκτης θα καταφέρει να κερδίσει τις 100.000 ευρώ. Αυτή την στιγμή μέσα στο παιχνίδι βρίσκονται 6 παίκτες οι οποίοι τα δίνουν όλα για όλα για το μεγάλο φινάλε.

Σήμερα λοιπόν, είναι από τις πιο κρίσιμες ασυλίες, καθώς θα βγουν οι άλλοι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με την Θωμαϊς Εμμανουηλίδου και τον Νίκο Γιάννη, οι οποίοι βγήκαν στον τάκο στο χθεσινοβραδινό (26/6) επεισόδιο.

Όπως παρακολουθήσαμε από το trailer οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό τη νίκη, ωστόσο, μονάχα ένας θα καταφέρει να ανταποκριθεί και να κερδίσει την ατομική ασυλία.

Αυτός κερδίζει την 2η ατομική ασυλία του Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, ο παίκτης που θα κερδίσει όλους τους αντιπάλους του, είναι ο Νίκος Γιάννης, κάνοντας την ανατροπή.

Survivor 5 spoiler 27/6 Νίκος Γιάννης

Το βιογραφικό του Νίκου Γιάννη

Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1983 στα Μετέωρα και σπούδασε Οικονομικά. Εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος για 16 χρόνια όμως η καρδιά του άνηκε πάντα στο χορό. Ως επαγγελματίας χορευτής και χορογράφος έχει συνεργαστεί με διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Πέγκυ Ζήνα και η Έλλη Κοκκίνου.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται και με την καλλισθενική γυμναστική. Στο SURVIVOR έρχεται γιατί θέλει να κάνει ένα restart στη ζωή του. Δεν θεωρεί πως κρύβει «άσσο» στο μανίκι γνωρίζοντας τι έχει συμβεί στο SURVIVOR όλους αυτούς τους μήνες. Το έχει ζήσει ως τηλεθεατής κι όχι ως παίκτης. Αυτή είναι και η αληθινή πρόκληση για τον ίδιο. Μότο του είναι το εξής: «Ζήσε τη ζωή που αγαπάς, αγάπα τη ζωή που ζεις».