Survivor 5: Φανερά ενοχλημένη η Μαίη με την υποψηφιότητά της - "Είναι όλα στρατηγική"

Θεωρούν πως έχει την χαμηλότερη δημοτικότητα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Φανερά ενοχλημένη η Μαίη με την υποψηφιότητά της -

Με τον εκνευρισμό της Μαίης ξεκίνησε το αποψινό 27/6 επεισόδιο του Survivor 5, μιας και η ίδια όπως είδαμε στο χθεσινοβραδινό 26/6 συμβούλιο του νησιού, είναι υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον Νίκο Γιάννη.

Η ίδια ανέφερε πως είναι αρκετά αγχωμένη καθώς και την προηγούμενη εβδομάδα την γλίτωσε στο τσακ, ωστόσο θέλει να ελπίζει πως και αυτή τη φορά θα έχει την ίδια κατάληξη.

Μάλιστα, η Μαίη ενοχλήθηκε με τον λόγο που την έβγαλαν στον τάκο και αυτός ήταν λόγω της χαμηλής δημοτικότητάς της, κάτι με το οποίο η ίδια είναι φανερά αντίθετη, τονίζοντας πως όλα είναι στρατηγική.

Φανερά ενοχλημένη η Μαίη με την υποψηφιότητά της

Αυτοί βγαίνουν στον τάκο μαζί με Μαίη και Νίκο

Την περασμένη εβδομάδα ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε από το Survivor 5 αφήνοντας τους όλους άφωνους. Χθες, Κυριακή 26/6 έφτασε στην Ελλάδα και επικράτησε χαμός στο αεροδρόμιο. Η αποχώρηση του λοιπόν, άφησε πίσω τους πιο δυνατούς αγωνιστικά παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται για τις τελευταίες ασυλίες πριν επιστρέψουν πίσω για τον μεγάλο τελικό - δείτε πότε θα γίνει.

Απόψε 27/6, θα δούμε τους παίκτες να συζητάνε για τον τελικό. Όλοι θα ψηφίσουν στρατηγικά και συγκεκριμένα, θα ψηφίσουν ανάλογα τον παίκτη που πιστεύουν πως έχει πιθανότητες να αποχωρήσει γιατί δεν θα έχει την στήριξη του κοινού. Επίσης σήμερα, θα δούμε τον πιο δυνατό αγώνα, καθώς το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Είναι η δεύτερη και τελευταία ασυλία αυτή της εβδομάδας, όπου θα βγουν δυο παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ήδη στον τάκο έχουν βγει ο Νίκος Γιάννης και η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου.

Όπως ήδη γνωρίζουμε την ατομική ασυλία θα την πάρει... άνδρας και θα φέρει πολλές ανατροπές στην ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr οι παίκτες που θα έχουν τις περισσότερες ψήφους, είναι ο Άρης Σοϊλέδης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Survivor 5 spoiler 27/6 Αυτοί βγαίνουν στον τάκο μαζί με Μαίη και Νίκο