Survivor 5: «Επέλεξε την στρατηγική κι έβαλε τη φιλία πιο κάτω» - Οι νέες δηλώσεις της Σταυρούλας για τον Νίκο Γιάννη

Παραμένει απογοητευμένη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Επέλεξε την στρατηγική κι έβαλε τη φιλία πιο κάτω» - Οι νέες δηλώσεις της Σταυρούλας για τον Νίκο Γιάννη

Ο κακός χαμός έγινε χθες 27/6 στο Survivor με την απόφαση του Νίκου Γιάννη να προστατεύσει τον Στάθη Σχίζα κι όχι την Σταυρούλα, κάτι που την πλήγωσε αρκετά και την έκανε μάλιστα και να κλάψει.

Η ίδια επέστρεψε στο αποψινό 28/6 επεισόδιο με νέες δηλώσεις, εμφανώς καλύτερα ψυχολογικά.

Οι δηλώσεις της Σταυρούλας για το Survivor

«Οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν με αυτό. Εμένα μου είχε κάνει μια νύξη πριν και μου είπε πως το σκεφτόταν. Του είπα αυτά που με προβλημάτισαν κι εν τέλει αποφάσισε να το κάνει, όπως ήθελε. Ένιωσα απογοητευμένη εκείνη τη στιγμή κι επιβεβαιώθηκε μια υποψία που είχα. Ένιωσα περίεργα γιατί είπε ο Στάθης είναι δυνατός στον τάκο Για να είναι με κάποιον πιο αδύναμο στον τάκο. Αυτό με ενόχλησε» ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα στο Survivor.

«Σε αυτό το σημείο όλοι παίζουμε λίγο στρατηγικά. Έπαιξε στρατηγικά, αφού θεωρεί ότι ο Στάθης είναι πιο δυνατός από εμένα. Έβαλε τη φιλία λίγο πιο κάτω. Εδώ που είμαστε, πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Δεν μπορώ να πω ότι σε ένα βράδυ το ξεπέρασα. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα που μιλήσαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα.

Ποιος νικάει απόψε το έπαθλο

Σήμερα Τρίτη 28/6 στο Survivor 5, όλοι οι παίκτες θα αγωνιστούν για έπαθλο, το οποίο μάλιστα θα τους εκστασιάσει και θα τους δώσει δύναμη για να αγωνιστούν. Ο νικητής μαζί με τους παίκτες που θα επιλέξει θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν βόλτα και αγώνα με buggys.

Λίγο πριν την αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού όπου ένας παίκτης θα αποχωρήσει λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, ορισμένοι θα χαρούν λίγο με το έπαθλο αυτό.

Ο τελικός σιγά σιγά φτάνει (δείτε εδώ πότε ακριβώς θα γίνουν ημιτελικός & ημιτελικός) και οι παίκτες δίνουν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στην αρένα του Γαλατσίου. Βέβαια, όλα τα δίνουν και στα έπαθλα, αφού θέλουν να απολαύσουν τις τελευταίες ημέρες στο Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, ο παίκτης που θα καταφέρει να κερδίσει και να διασκεδάσει είναι ο Άρης Σοϊλέδης.

Άρης Σοϊλέδης βιογραφικό