Survivor All Star: Ο παίκτης που δεν θέλει με τίποτα ο Ατζούν αλλά θέλουν όλοι οι τηλεθεατές

Ποιος τα έχει σπάσει με τον παραγωγό;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ο παίκτης που δεν θέλει με τίποτα ο Ατζούν αλλά θέλουν όλοι οι τηλεθεατές

Πλησιάζει η ώρα για το Survivor All Star και η παραγωγή έχει βάλει φωτιά στα τηλέφωνα προκειμένου να βρει τους παίκτες που θα συνθέσουν το τέλειο σύνολο για τη νέα σεζόν του παιχνιδιού. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν αποκαλύψει πως έχουν δεχτεί ήδη πρόταση, για να συμμετέχουν στη σεζόν μαζί με τους καλύτερους παίκτες των προηγούμενων κύκλων. Ένας από αυτούς είναι και ένας παίκτης που το κοινό αγάπησε πολύ, ωστόσο δεν έχει και την σχέση με την παραγωγή και τον Acun. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζέιμς Καφετζή!

Άλλωστε τον είχε καρφώσει και ο Αλέξης Παππάς με τις δηλώσεις του όταν ερωτήθηκε για το παιχνίδι, αφού απόρησε με το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά ως παίκτη, αφού μετά τον τρόπο που αποχώρησε δε φαίνεται να είναι και το αγαπημένο παιδί της παραγωγής. Μάλιστα δεν είχε παραλείψει να ρίξει και τα βέλη του για άλλους πρώην συμπαίκτες του και να τους εγκαλέσει στην πραγματικότητα, αφού θεωρούσε ότι δεν είναι αληθή τα όσα λένε για τις προτάσεις που έχουν δεχτεί.

Τι αποκάλυψε η Super Κατερίνα για τους παίκτες που έχουν δεχτεί πρόταση

Ανάμεσά τους είναι η Σάρα Εσκενάζι που είδαμε στον πρώτο κύκλο του Survivor το 2017 με νικητή τον Ντάνο, ο Μάνατζερ ράγκμπι Πάνος Αργιαννίδης από το ίδιο παιχνίδι αλλά και ο Βασίλης Σίμος ο οποίος είχε συμμετάσχει στο επόμενο με συμπαίκτριά της την Κατερίνα Δαλάκα. Ένα ακόμα πρόσωπο που συζητάει είναι ο Τόνι Σταυράτης ο οποίος είχε συμμετάσχει στο παιχνίδι Ελλάδα-Τουρκία.

Τέλος μίλησαν και για τον Καφετζή που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την Acun Media. Ο πρώην παίκτης του Survivor είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι πέρυσι, κάτι που είχε ενοχλήσει την εταιρία παραγωγής η οποία και είχε στείλει εξώδικο στον Τζέιμς.

Και η Μαριλένα με τον Σάκη θέλουν να μπουν στο All Star Survivor

Η κάμερα της εκπομπής πέτυχε το πρωί της Τρίτης 28/6 τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι όπως έχει ακουστεί στα τηλεοπτικά "πηγαδάκια", είναι ανάμεσα στα ονόματα που έχουν δεχτεί πρόταση το τελευταίο διάστημα για το All Star Survivor, και αποκαλύπτουν αν τελικά θα τους δούμε στο νέο αυτό project, ενώ για αυτό έχει μιλήσει και ο Τριαντάφυλλος...

«Όλοι το ξέρουν αυτό, ισχύει ότι μας έγινε πρόταση. Θέλουμε να πάμε. Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει συζητήσεις με πάρα πολλούς παίκτες» παραδέχτηκε ο Σάκης Κατσούλης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, από τη δική της πλευρά, είπε πως αν μπουν στο All Star Survivor θα ήθελε πολύ να μπει και η Κατερίνα Δαλάκα, καθώς τη θεωρεί μια από τις πιο δυνατές παίκτριες που έχουν περάσει από το παιχνίδι. Και οι δυο όμως ξεκαθάρισαν πως οι συζητήσεις που έχουν γίνει είναι διερευνητικές, χωρίς να θεωρείται τίποτα δεδομένο μέχρι στιγμής.