Survivor 5: "Λιώνει" στο πλευρό της Βρισηίδας ο Σπύρος Μαρτίκας - Η τρυφερή εξομολόγηση στα social

«All we have is now»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:

Το φετινό Survivor 5 αναμφίβολα είναι ένα από τα ριάλιτι που κέντρισε για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Μάλιστα, το ειδύλλιο ανάμεσα στην Βρισηίδα Ανδριώτου αλλά και τον Σπύρο Μαρτίκα δεν μπορούσε να μην μείνει απαρατήρητο.

Συγκεκριμένα, κι οι δυο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχουν επιστρέψει και πάλι στα πάτρια εδάφη όπου σιγά σιγά προσπαθούν να προσαρμοστούν στην καθημερινότητά τους. Ωστόσο, οι δυο τους έχουν αποφασίσει να μην "κρυφτούν" καθώς είναι ξεκάθαρο το γεγονός πως μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν.

Έτσι λοιπόν, ο Σπύρος Μαρτίκας δεν δίστασε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media μια ακόμη ανάρτηση στην οποία πόσταρε στιγμές του με το γνωστό μοντέλο.

Η τρυφερή ανάρτηση του Σπύρου Μαρτίκα

Η ανάρτηση του Σπύρου Μαρτίκα

«Η Βρισηίδα στο Survivor ήταν μία...»

Ο Σπύρος Μαρτίκας - πλέον εκτός Survivor(δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο) - βρέθηκε καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι την Τετάρτη 29/6 και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά. Μεταξύ άλλων, μίλησε για όσα έζησε στο Survivor αλλά και για το ειδύλλιο με την Βρισηίδα. Ο παρουσιαστής, όπως φάνηκε, του ετοίμασε και μία έκπληξη.

«Νομίζω πως αν κάποιος αντέξει στο Survivor, τότε ένας γάμος μετά είναι παιχνιδάκι», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Νίκο Μουτσινά να συμπληρώνει: «Καλό είναι αυτό γιατί και η Βρισηίδα είναι εκρηκτική, σε συμπαθεί! Δεν θα πω εγώ ότι σ’ αγαπάει και τέτοια, αυτά βρείτε τα, εδώ βρέθηκε με την αδερφή σου. Μήπως είσαι παντρεμένος, εγώ το φοβάμαι…».

«Η Βρισηίδα στο Survivor ήταν μία όαση που ήταν όλα τόσο δύσκολα, που η Βρισηίδα διευκόλυνε τα πάντα», συνέχισε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μια έκπληξη περίμενε τον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς η Βρισηίδα Ανδριώτου εμφανίστηκε μέσω skype στο Καλό Μεσημεράκι.

«Να ρωτήσω κάτι; Το Καλό Μεσημεράκι θες να γίνει Καυτό Μεσημεράκι;» ήταν η αντίδραση του πρώην παίκτη του Survivor.