Asia Express: Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα - Αποχώρησε ζευγάρι για λόγους υγείας

Κανείς δεν το περίμενε αυτό...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Asia Express: Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα - Αποχώρησε ζευγάρι για λόγους υγείας

Η σημερινή ημέρα στο Asia Express τα είχε όλα. Ο Φίλιππος, από τη μία πλευρά, είχε ένα μικρό ατύχημα με το ποδήλατό του, ενώ από την άλλη, ο Νάσος Γαλακτερός βρέθηκε στον γιατρό της παραγωγής, διότι το πρόβλημα στο πόδι του δεν του επέτρεψε να συνεχίσει τον αγώνα.

Η περίπτωση του τελευταίου, όμως, είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρησή του ίδιου και του Παύλου από το παιχνίδι. Μόλις όλοι ολοκλήρωσαν την διαδρομή και συγκεντρώθηκαν μπροστά στον Πέτρο Πολυχρονίδη, εκείνος ανακοίνωσε την απόφασή τους για λόγους υγείας του μπασκετμπολίστα.

Η αποχώρηση του Παύλου και του Νάσου Γαλακτερού από το Asia Express

Οι περισσότεροι ξέσπασαν σε κλάματα, διότι η σχέση τους είναι αξιοζήλευτη και ο Γιώργος Μαυρίδης για παράδειγμα εξήγησε πως ποτέ δεν είχε κάτι αντίστοιχο με τον πατέρα του, ενώ ο Λεύτερης βούρκωσε μιλώντας για τον μπαμπά του ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

Νωρίτερα, "λύγισε" και ο Γιάννης Αϊβάζης, διότι αποκάλυψε πως του λείπουν πολύ οι γυναίκες της ζωής του, η Μαρία Κορινθίου και η κόρη τους Ισμήνη.

Παύλος και Νάσος Γαλακτερός

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Κρίστη Καθάργια και Γιώργο Μαύριδη

Σε κάθε επεισόδιο του Asia Express το twitter κάνει πάρτι (δείτε εδώ τις επικές αντιδράσεις στο προηγούμενο επεισόδιο) και το σημερινό (4/11) δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Οι παίκτες καλούνται να διεκπεραιώσουν μία πολύ περίεργη δοκιμασία.

Κατά τη διάρκεια αυτής, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια τα βρήκαν σκούρα και μάλιστα η δεύτερη ξέσπασε κατά του συζύγου της, διότι εκείνος προσπαθούσε να βοηθήσει μία από τις αντίπαλες ομάδες, ενώ εκείνη τον ρωτούσε γιατί δεν είχε αντιληφθεί τι έπρεπε να κάνουν και δεν της απαντούσε.

«Να μην περπατάς τόσο νωχελικά, δεν είσαι μόνη σου, είμαστε μαζί… Επειδή πήρα τη Ρασέλ; Τι θέλεις τώρα, τι ζόρι τραβάς; Δεν μπορώ να πω “όχι”, είναι πρόβλημα;» της είπε με την ίδια να του απαντά «Άρα γιατί να τρέξουμε, αφού τους είπες τη λύση και τώρα πάνε. Πρέπει να καταλάβεις με ποιον είσαι ομάδα. Καθόμασταν στην καρότσα και αντί να εξηγήσεις σε εμένα εξηγούσες στα κορίτσια πού πρέπει να πάμε».