J2US: Έξαλλος ο Ιωάννας Μελισσανίδης με την Βίκυ Σταυροπούλου - Την έβαλε να απολογηθεί και να επαναδιατυπώσει τα λόγια της

Χαμός στο στούντιο του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: Έξαλλος ο Ιωάννας Μελισσανίδης με την Βίκυ Σταυροπούλου - Την έβαλε να απολογηθεί και να επαναδιατυπώσει τα λόγια της

Το Just The 2 of Us ξεκίνησε και πέρα από την Δέσποινα Βανδή και το κούρεμά της, το ενδιαφέρον στράφηκε στον Ιωάννη Μελισσανίδη και την Βίκυ Σταυροπούλου. Ο πρώτος τραγούδησε μαζί με την Μελίνα Μακρή το "Πόσο λίγο με ξέρεις", όμως η ηθοποιός δεν ικανοποιήθηκε.

Τα σχόλια που έκανε, ωστόσο, στο ζευγάρι εκνεύρισαν τον πρώτο και ο ίδιος έφτασε μέχρι και στο σημείο να ζητήσει από την κριτή να επαναδιατυπώσει τα λόγια της.

Ο καβγάς ανάμεσα στην Βίκυ Σταυροπούλου και τον Ιωάννη Μελισσανίδη στο J2US

«Μας κακομάθατε την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό που είδαμε ήταν ανυπέρβλητο οπότε συγκριτικά νομίζω ότι σήμερα δεν ήταν καλύτερα τα πράγματα. Ιωάννη, είσαι εξαιρετικός έτσι κι αλλιώς και το ξέρουμε. Εγώ εδώ, ξέρεις, τι αισθάνθηκα σε αυτό το τραγούδι πέρα από τα τεχνικά; Ενώ την άλλη φορά το είχες μεταδώσει, τώρα μου φάνηκε λίγο πιο ποζάτο αν επιτρέπεται να πω αυτή την λέξη. Ενώ, ρε παιδί μου, την προηγούμενη φορά είχε έρθει κάτω, τώρα σαν να σε αισθάνθηκα πιο κλεισμένο στον εαυτό σου. Πως να σου πω, σαν να θαυμάζεις εσύ τον εαυτό σου», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου αρχικά.

Ι.Μ.: Όχι, αυτό δεν ισχύει με τίποτα! Αυτό δεν ισχύει με τίποτα!

Β.Σ.: Με συγχωρείς. Μπορεί να το διατύπωσα λάθος

Ι.Μ.: Με τίποτα δεν ισχύει! Ότι άλλο το δέχομαι, αυτό όμως με τίποτα δεν ισχύει.

Β.Σ.: Ωραία. Άσε με να το διορθώσω γιατί μάλλον δεν το είπα σωστά. Σαν να το λες για σένα. Αυτό, για να το πω πιο σωστά. Δεν ήρθε δηλαδή με την δύναμη που ήρθε την προηγούμενη φορά κάτω. Και σου ζητώ συγνώμη εάν δεν ακούστηκε σωστό αυτό που είπα γιατί δεν εννοούσα αυτό

«Είναι ντροπή τώρα που το λέω αλλά σας περίμενα χειρότερους»

Ο ανταγωνισμός στο φετινό J2US είναι γεγονός καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν δείξει πως θα ήθελαν κα κερδίσουν. Έτσι λοιπόν και η κρητική επιτροπή έχει την απαίτηση οι διαγωνιζόμενοι να τα πάνε καλά.

Μπορεί να είδαμε νωρίτερα τα αίματα να "ανάβουν" -δείτε εδώ τί συνέβη ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και τον Σταμάτη Φασουλή, ωστόσο η ροή του προγράμματος συνεχίστηκε με γοργούς ρυθμούς.

Συγκεκριμένα, στη σκηνή ανέβηκαν ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο dj Pitsi όπου ερμήνευσαν το "Όλα στα καταλογίζω", της Καίτης Γαρμπή. Μετά από το act τους λοιπόν, η Βίκυ Σταυροπούλου δεν δίστασε να παραδεχτεί: "Εντυπωσιάσατε θετικά, δεν το περίμενα.

Να σας εκμυστηρευτώ ότι σας περίμενα χειρότερους, ντροπή μου που το λέω τώρα αλλά είναι αλήθεια. Για το τραγούδι το λέω. Μπράβο σας". Να τονίσουμε πως το ζευγάρι συγκέντρωσε 33 βαθμούς.