J2US: «Σημασία έχει ότι δεν έπαθα καρδιακό» - Πετάχτηκε κυριολεκτικά από τον φόβο της η Βίκυ Σταυροπούλου

Το επικό σκηνικό στον αέρα του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: «Σημασία έχει ότι δεν έπαθα καρδιακό» - Πετάχτηκε κυριολεκτικά από τον φόβο της η Βίκυ Σταυροπούλου

Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της κριτικής επιτροπής του Just The 2 of Us και μέχρι στιγμής έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές στο κοινό (δείτε εδώ το τηλεφώνημα που την άφησε άναυδη στον αέρα του σόου).

Το βράδυ του Σαββάτου 5/11 ο Σταμάτης Φασουλής βοήθησε στο να δημιουργηθεί άλλη μία επική στιγμή με την ηθοποιό, κάνοντάς την να πεταχτεί από την καρέκλα της.

"Τα έχασε" η Βίκυ Σταυροπούλου με τον Σταμάτη Φασουλή

Ο σκηνοθέτης άρχισε να ταρακουνάει την καρέκλα της την ώρα που μιλούσε και εκείνη άρχισε να ουρλιάζει με την υπόλοιπη επιτροπή να ξεσπάει φυσικά σε γέλια: «Καλέ είναι τρελός! Συγνώμη, παιδιά! Δεν ντρέπεσαι λίγο! Πιάσε την καρδιά μου, Δέσποινα».

«Εντάξει, δεν ντρέπεσαι λίγο; Αχ! Κορίτσι μου, Νάνσυ μου. Σημασία έχει ότι δεν έπαθα καρδιακό από σένα αλλά πήγα να πάθω από τον Σταμάτη», σημείωσε μάλιστα, στη συνέχεια.

«Πρώτη φορά το κάνει ο Σταμάτης. Τόσα χρόνια δεν το έχει κάνει ποτέ», αναφώνησε, μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή.

Έξαλλος ο Ιωάννας Μελισσανίδης με την ηθοποιό

Το Just The 2 of Us ξεκίνησε και πέρα από την Δέσποινα Βανδή και το κούρεμά της, το ενδιαφέρον στράφηκε στον Ιωάννη Μελισσανίδη και την Βίκυ Σταυροπούλου. Ο πρώτος τραγούδησε μαζί με την Μελίνα Μακρή το "Πόσο λίγο με ξέρεις", όμως η ηθοποιός δεν ικανοποιήθηκε.

Τα σχόλια που έκανε, ωστόσο, στο ζευγάρι εκνεύρισαν τον πρώτο και ο ίδιος έφτασε μέχρι και στο σημείο να ζητήσει από την κριτή να επαναδιατυπώσει τα λόγια της.

«Μας κακομάθατε την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό που είδαμε ήταν ανυπέρβλητο οπότε συγκριτικά νομίζω ότι σήμερα δεν ήταν καλύτερα τα πράγματα. Ιωάννη, είσαι εξαιρετικός έτσι κι αλλιώς και το ξέρουμε. Εγώ εδώ, ξέρεις, τι αισθάνθηκα σε αυτό το τραγούδι πέρα από τα τεχνικά; Ενώ την άλλη φορά το είχες μεταδώσει, τώρα μου φάνηκε λίγο πιο ποζάτο αν επιτρέπεται να πω αυτή την λέξη. Ενώ, ρε παιδί μου, την προηγούμενη φορά είχε έρθει κάτω, τώρα σαν να σε αισθάνθηκα πιο κλεισμένο στον εαυτό σου. Πως να σου πω, σαν να θαυμάζεις εσύ τον εαυτό σου», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου αρχικά.

Ι.Μ.: Όχι, αυτό δεν ισχύει με τίποτα! Αυτό δεν ισχύει με τίποτα!

Β.Σ.: Με συγχωρείς. Μπορεί να το διατύπωσα λάθος

Ι.Μ.: Με τίποτα δεν ισχύει! Ότι άλλο το δέχομαι, αυτό όμως με τίποτα δεν ισχύει.

Β.Σ.: Ωραία. Άσε με να το διορθώσω γιατί μάλλον δεν το είπα σωστά. Σαν να το λες για σένα. Αυτό, για να το πω πιο σωστά. Δεν ήρθε δηλαδή με την δύναμη που ήρθε την προηγούμενη φορά κάτω. Και σου ζητώ συγνώμη εάν δεν ακούστηκε σωστό αυτό που είπα γιατί δεν εννοούσα αυτό