GNTM 5: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί! Η ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά που τις άφησε άφωνες

Ξέσπασε αμέσως σε κλάματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί! Η ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά που τις άφησε άφωνες

Μετά την αποχώρηση της Ζωής στο χθεσινοβραδινό 14/11 επεισόδιο του GNTM 5 (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις), ακόμη μια παίκτρια έφυγε από την βίλα.

Η αποψινή 15/11 λοιπόν δοκιμασία ενθουσίασε αρκετά τις παίκτριες, μιας και έπρεπε να ποζάρουν πάνω σε ένα ιστιοπλοϊκό νιώθοντας ότι είναι πλούσιες (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter).

Ωστόσο, παρόλο που το concept δεν ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και δύσκολο, πολλές δεν έφεραν καλή λήψη στο πλατό, σε αντίθεση με την Μικαέλα που αποθεώθηκε από την κριτική επιτροπή.

Η παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM 5

Την καλύτερη λήψη την πήρε παρόλα αυτά η Coty, ενώ οι 2 χειρότερες ανήκανε στην Μαρία και στην Κάτια. Λίγο πριν ανακοινώσει η Βίκυ Καγιά τα αποτελέσματα, η δεύτερη ξέσπασε σε κλάματα και ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει, ακόμα κι αν δεν ήταν αυτή που είχαν διαλέξει οι κριτές.

Ωστόσο και η κριτική επιτροπή είχε αποφασίσει να κρατήσει την Μαρία, με αποτέλεσμα η Κάτια να αποχαιρετά τη βίλα του GNTM 5.

Λίγα λόγια για την Κάτια Κιζίμα

Με καταγωγή τόσο από την Κύπρο όσο και από την Ουκρανία η 29χρονη Κάτια έρχεται στο GNTM για να βάλει… γκολ. Ο ανταγωνισμός και η συνύπαρξη με τα υπόλοιπα κορίτσια δεν την τρομάζει μιας και έπαιζε ποδόσφαιρο στην Εθνική Κύπρου για πολλά χρόνια. Έχει εμπειρία στο μόντελινγκ, το οποίο ήρθε απρόοπτα στη ζωή της και μέσω του Instagram. Αμέσως βρήκε πρακτορείο κι από τότε μέχρι και σήμερα εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο. Δηλώνει ερωτευμένη με τον χώρο της μόδας και βλέπει το GNTM σαν μια νέα πρόκληση, μετά το ποδόσφαιρο.

MOTTO: Αν όχι τώρα πότε;