GNTM 5: «Για Καμένα Βούρλα μια χαρά είσαι...» - Το twitter ''κατακεραύνωσε'' το Ιταλικό κόνσεπτ της φωτογράφίσης

Πολλές οι αντιδράσεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
GNTM 5: «Για Καμένα Βούρλα μια χαρά είσαι...» - Το twitter ''κατακεραύνωσε'' το Ιταλικό κόνσεπτ της φωτογράφίσης

Με άρωμα Ιταλίας ξεκίνησε το επεισόδιο της Τρίτης 15/11 στο GNTM 5 με τη φωτογράφιση, η οποία θα αξιολογούταν στο studio ως αποχώρησης να είναι ιδιαίτερα απαιτητική.

Τα κορίτσια θα έπρεπε να ποζάρουν με ένα κοκτέιλ στο χέρι πάνω σε ένα κινούμενο καράβι. Το κόνσεπτ πιο αναλυτικά αφορούσε στο ποτό Αμάλφι, από την πόλη της Ιταλίας, με το twitter ωστόσο να διχάζεται για το κατά πόσο έβγαινε όλο αυτό προς τα έξω και τα σχόλια να είναι πραγματικά ένα και ένα (δείτε εδώ το ιδιαίτερο σχόλιο της Μικαέλας για το σώμα της).

Οι αντιδράσεις στο twitter για το Ιταλικό κόνσεπτ της φωτογράφισης στο GNTM 5

Οι 2 παίκτριες που πήραν τα disadvantage της Ραφαέλας

Ιταλικό αέρα είχε η αποψινή φωτογράφιση 15/11 του GNTM 5, με τις παίκτριες να φωτογραφίζονται πάνω στο καράβι με φόντο την καταγάλανη θάλασσα, κάτι που τις ενθουσίασε όλες πολύ.

Η διαγωνιζόμενη που κέρδισε τη Δευτέρα 14/11 την καλύτερη φωτογραφία ήταν η Ραφαέλα, κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, μιας και η Βικτώρια βγήκε μπροστά και είπε ότι δεν συμφωνεί με το αποτέλεσμα αυτό, μιας και η πόζα της ήταν αρκετά πρόστυχη (δείτε εδώ όσα έγιναν).

Η Κύπρια παίκτρια λοιπόν, στην δοκιμασία της Τρίτης 15/11, αποφάσισε για "εκδίκηση" όπως είπε και η ίδια να δώσει το ένα disadvantage στην Βικτώρια, ενώ το άλλο στην Γρηγοριάνα.

Όσον αφορά τα advantage, εκείνη είχε διπλάσιο χρόνο, φουλ κατευθυντήριες οδηγίες από τους κριτές, ενώ μπορούσε να δώσει το ίδιο advantage και σε μια συμπαίκτριά της και αυτή ήταν η Γεωργιάννα.

undefined

TAGS