Και πέμπτος κριτής στο J2US - Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Και πέμπτος κριτής στο J2US - Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

Μπορεί από το σημερινό (19/11) επεισόδιο του Just the 2 of Us να λείπει ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του σόου (δείτε εδώ ποιο και γιατί), ωστόσο το κενό τους ήρθε να συμπληρώσει ένα άλλο πρόσωπο, όχι όμως ως διαγωνιζόμενος, αλλά ως κριτής.

Ποιος εισέβαλε στο πλατό του J2US ως κριτής

Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε, λοιπόν, πως μαζί τους απόψε χωρίς να υπολογίζεται η βαθμολογία του, θα είναι ο Διονύσης Σχοινάς, γεγονός που τους ενθουσίασε όλους και ιδιαίτερα την Καίτη Γαρμπή, η οποία αναφώνησε "Τα μάτια μου θα είναι πάνω του" στην Δέσποινα Βανδή για να την προειδοποιήσει.

Η γκάφα της Ναταλί Κάκκαβα στον αέρα του ALPHA

Το J2US ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου 19/11, λοιπόν, (δείτε εδώ πόσα χιλιάρικα μπαίνει μέσα ο Κοκλώνης σε κάθε επεισόδιο) και στη σκηνή ανέβηκαν η Ναταλί Κάκκαβα και ο Νίκος Απέργης για να τραγουδήσουν το "Σ' αγαπάω" του Νίκου Βέρτη. Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία του και έτσι το ζευγάρι απέσπασε τρία 10άρια και ένα 9άρι.

Από την χαρά της, όμως, που τα πήγε τόσο καλά η παρουσιάστρια, έκανε μία μικρή γκάφα την ώρα που βρισκόταν στον αέρα και επειδή δεν μπορούσε να το καλύψει, το "έριξε" στην πλάκα.

«Μ’ αρέσει που φίλησα το μικρόφωνο! Ήθελα να φιλήσω εσένα, Νίκο και φίλησα το μικρόφωνο! Φαντάσου… Καταλαβαίνετε τι άγχος έχω απόψε», είπε με χιούμορ η ίδια.