«Μη τσακωνόμαστε τώρα» - "Άναψαν τα αίματα" στην σκηνή του J2US

Παρενέβη ο Νίκος Κοκλώνης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μη τσακωνόμαστε τώρα» -

Στο σημερινό (19/11) επεισόδιο του J2US μετά την Βίκυ Κουλιανού που έδωσε την αφορμή για μία σοκαριστική αποκάλυψη για την σχέση της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, εμφανίστηκε η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Τόλης, οι οποίοι, ωστόσο, δεν εντυπωσίασαν την επιτροπή.

Μάλιστα, ο διαγωνιζόμενος παραπονέθηκε για το γεγονός πως δεν τους δίνουν τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει άντρες, με τον Νίκο Κοκλώνη να "ρίχνει" το φταίξιμο στην Άντζελα Δημητρίου, ενώ την ώρα που ο Σταμάτης Φασουλής έκανε την κριτική του, η τραγουδίστρια τον διέκοψε και ο παρουσιαστής επενέβη λέγοντας "Μη τσακώνεστε τώρα", στην προσπάθειά του να μη χαλάσει το κλίμα.

Η ένταση ανάμεσα στον Σταμάτη Φασουλή και την Μπέσσυ Αργυράκη στο J2US

Η γκάφα της Ναταλί Κάκκαβα που την έκανε να ντραπεί

Το J2US ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου 19/11 (δείτε εδώ πόσα χιλιάρικα μπαίνει μέσα ο Κοκλώνης σε κάθε επεισόδιο) και στη σκηνή ανέβηκαν η Ναταλί Κάκκαβα και ο Νίκος Απέργης για να τραγουδήσουν το "Σ' αγαπάω" του Νίκου Βέρτη. Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία του και έτσι το ζευγάρι απέσπασε τρία 10άρια και ένα 9άρι.

Από την χαρά της, όμως, που τα πήγε τόσο καλά η παρουσιάστρια, έκανε μία μικρή γκάφα την ώρα που βρισκόταν στον αέρα και επειδή δεν μπορούσε να το καλύψει, το "έριξε" στην πλάκα.

«Μ’ αρέσει που φίλησα το μικρόφωνο! Ήθελα να φιλήσω εσένα, Νίκο και φίλησα το μικρόφωνο! Φαντάσου… Καταλαβαίνετε τι άγχος έχω απόψε», είπε με χιούμορ η ίδια.