GNTM 5: Λιποθύμησε παίκτρια στο πλατό - Πανικόβλητοι έτρεξαν όλοι γύρω της

Χαμός στο πλατό...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5: Λιποθύμησε παίκτρια στο πλατό - Πανικόβλητοι έτρεξαν όλοι γύρω της

Την ώρα που οι διαγωνιζόμενες του GNTM 5 κρίνονταν και μία μία άρχισαν να "σπάνε" μπροστά στην επιτροπή (δείτε εδώ ποιες και γιατί), μία από τις παίκτριες άρχισε να μην αισθάνεται καλά και πριν προλάβει να πει οτιδήποτε έπεσε κάτω.

Αμέσως έτρεξαν όλοι προς το μέρος της για να την βοηθήσουν και μάλιστα η Βίκυ Καγιά κάνοντας μερικές ασκήσεις μαζί της την βοήθησε να χαλαρώσει και να επανέλθει.

Ποια λιποθύμησε στο πλατό του GNTM 5

Ο λόγος για την Μύρια, λοιπόν, που "έσκισε" στην φωτογράφιση, την οποία έστειλαν για εξετάσεις αίματος για να επιβεβαιώσουν πως δεν υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα υγείας, ενώ η ίδια αργότερα, εξήγησε πως όλο αυτό συνέβη λόγω εξάντλησης.

Φτάνουμε στο τέλος...

Το GNTM 5 έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, ωστόσο, όχι με τόσο ωραίο θα λέγαμε τρόπο. Συγκεκριμένα, αρκετοί τηλεθεατές κράζουν τον τρόπο που οι κριτές αντιμετωπίζουν τις παίκτριες, ενώ έντονα σχολιάστηκε το γεγονός πως μέχρι στιγμής έχουμε παρακολουθήσει 5 οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Η Βίκυ Καγιά λοιπόν, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας του ΣΚΑΙ από την 31η AXDW που περπάτησε στην πασαρέλα με την μαμά της, σχετικά με το μεγάλο φινάλε του ριάλιτι, αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε το GNTM θα τελειώσει στις 20 Δεκεμβρίου. Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα θα δούμε ποια θα κερδίσει τον τίτλο, το χρηματικό έπαθλο αλλά και τα δώρα του ριάλιτι.

Επίσης, δεν δίστασε να αναφέρει πως δεν ξέρει ακόμη αν θα βρίσκεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο STAR, αφήνοντας να εννοηθεί πως μπορεί να σταματήσει το Shopping Star.