J2US: Το νέο και όλο νόημα τραγούδι του Νίκου Κοκλώνη - Το αφιερώνει ειδικά στους ανταγωνιστές του

Ξετρελάθηκε το κοινό με τους στίχους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: Το νέο και όλο νόημα τραγούδι του Νίκου Κοκλώνη - Το αφιερώνει ειδικά στους ανταγωνιστές του

Για ένα ακόμη βράδυ ο Νίκος Κοκλώνης βγήκε στην παρουσίαση του Just the 2 of us στον Alpha με τη διάθεσή του να είναι εντελώς ανεβασμένη, καθώς από την έναρξη και μόνο είχε να ανακοινώσει κάτι πολύ ευχάριστο.

Ανάμεσα στο μπαλέτο του λοιπόν, τον είδαμε να παρουσιάζει το καινούργιο και συγκεκριμένα το δεύτερο τραγούδι του, το οποίο είναι πολύ ανεβαστικό και δεν είχε καθόλου τυχαίους στίχους.

Το ''έχω μάτι'' λοιπόν θα τραγουδάει από εδώ και στο εξής ο παραγωγός - παρουσιαστής, το οποίο και αφιερώνει εξαιρετικά στον ανταγωνισμό...(δείτε εδώ το πρόγραμμα που παίζει απέναντι από το Just και τα σχόλια των παρουσιαστών).

Το νέο τραγούδι του Νίκου Κοκλώνη

Η ειρωνική απάντηση του Νίκου Κοκλώνη στον Γιώργο Λιάγκα

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US, Νίκος Κοκλώνης απάντησε στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή "Το Πρωινό" την Δευτέρα 14/11, που σχετίζονταν με το show υπερπαραγωγή του ALPHA και το πόσα λεφτά χασούρα έχει ανά επεισόδιο (δείτε εδώ το ποσό που αποκάλυψε).

Ο Νίκος Κοκλώνης κατακεραύνωσε τον Γιώργο Λιάγκα, προσφέροντας του, ειρωνικά πάντα, την θέση του οικονομικού διευθυντή.

«Τον ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές του. Αν χρειαστώ οικονομικό διευθυντή θα είναι ο πρώτος στον οποίο θα απευθύνω πρόταση», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.