GNTM 5: Την επηρέασε η κόρη της - Έβαλε τα κλάματα στο σετ η Μικαέλα

Τα συγκινητικά λόγια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 5: Την επηρέασε η κόρη της - Έβαλε τα κλάματα στο σετ η Μικαέλα

Στο αποψινό (29/11) επεισόδιο του GNTM 5, τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν με δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών από ανακυκλώσιμα υλικά σε ένα βιομηχανικό σετ, με σκοπό να προωθήσουν το κόνσεπτ της βιώσιμης μόδας.

Αφού λοιπόν η Μαρίττα έκανε άνω κάτω το παιχνίδι με τα disavantage που μοίρασε, τα μοντέλα πόζαραν στον φακό. Άλλες άκουσαν πολύ καλά σχόλια, ενώ άλλες δεν ικανοποιήθηκαν από το αποτέλεσμα που έδωσαν.

Η Μάρα μάλιστα εξέφρασε την ενόχλησή της που δεν άκουσε καλά σχόλια, και ξέσπασε σε κλάματα, ωστόσο οι κριτές της εξήγησαν πως δεν υπάρχει θέμα και πως το αποτέλεσμα που έδωσε μπροστά στον φακό ήταν πολύ καλό.

Τα κλάματα της Μικαέλας στο GNTM 5

Η Μικαέλα ήταν το τελευταίο μοντέλο που φωτογραφήθηκε με ένα φόρεμα φτιαγμένο από λινάτσα. Από την αρχή είχε ιδιαίτερο άγχος για το σετ, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό της στον Χρήστο Μπίρμπα, ο οποίος προσπάθησε να την ηρεμήσει αλλά... μάταια.

GNTM 5 Μικαέλα κλάματα

Μιλώντας στην κάμερα, η Μικαέλα ξέσπασε σε κλάματα και εξήγησε πως δε θέλει να σταματήσει τόσο σύντομα το ταξίδι της στο GNTM καθώς της αρέσει πολύ που έχει στο πλευρό της την κόρη της μιας και είναι μία από τις σπάνιες φορές που έχουν την ευκαιρία να είναι 24/7 μαζί.

Η Μικαέλα είναι 46 ετών, μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη με τον σύζυγο και την κόρη της ενώ η καταγωγή της είναι από τη Σλοβενία. Πριν από περίπου 20 χρόνια είχε στεφθεί Μις Σλοβενία και πήρε μέρος και στον διαγωνισμό Μις Κόσμος στις Σεϋχέλλες. Σταμάτησε να ασχολείται με το μόντελινγκ όταν αποφάσισε να αφιερωθεί στην οικογένειά της. Όμως ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και φέτος επέστρεψε στον χώρο της μόδας μέσα από το GNTM, έχοντας στο πλευρό της, την κόρη της. Από μικρή ασχολείται με τον στίβο και είναι Βαλκανιονίκης στα 200m ενώ έχει βγει 6η στους «10 Χορούς» (τα στυλ του Latin και Ballroom). Εργάζεται ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών ενώ η αντοχή και η πειθαρχία είναι τα δυνατά της σημεία. Στο GNTM έρχεται για να αποδείξει στον εαυτό της αλλά και τους γύρω της ότι μπορεί να τα καταφέρει.