GNTM 5: «Όχι και φανταστική...» - Έξαλλη η Βίκυ Καγιά με τα σχόλια του Τάσου Σοφρωνίου

Η φωτογραφία που έσπειρε τη διχόνοια στο πλατό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 5: «Όχι και φανταστική...» - Έξαλλη η Βίκυ Καγιά με τα σχόλια του Τάσου Σοφρωνίου

Όπως έγινε και στο χθεσινό (28/11) επεισόδιο του GNTM 5, έτσι και απόψε (29/11), η Βίκυ Καγιά και ο Τάσος Σοφρωνίου διαφώνησαν έντονα για μία φωτογραφία που βρέθηκε μπροστά τους. Τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν με δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών από ανακυκλώσιμα υλικά.

Η Μαρίττα ανακάτεψε την τράπουλα με το disavantage της, ωστόσο πολλά από τα μοντέλα κατάφεραν να ξεχωρίσουν με την εμφάνισή τους και με την απόδοσή τους στο σετ.

Η διαφωνία Καγιά - Σοφρωνίου στο GNTM 5

Βίκυ Καγιά Σοφρωνίου καυγάς

Αφορμή λοιπόν για τον καυγά της Βίκυς Καγιά και του Τάσου Σοφρωνίου αυτή τη φορά στάθηκε η φωτογραφία της Γεωργιάννας. Το νεαρό μοντέλο ήταν το μόνο που φωτογραφήθηκε με ένα πολύχρωμο κορμάκι με μακριά ουρά. Ο Τάσος Σοφρωνίου την εκθείασε για την πόζα της και για το αποτέλεσμα που έφερε στο πλατό, ωστόσο η Βίκυ Καγιά είχε διαφορετική άποψη.

Το γεγονός ότι δεν φαίνονταν τα χέρια της, καθώς και το στήσιμο που είχε μπροστά στον φακό της φάνηκαν παλιακά και δεν σχολίασε πως δεν ταίριαζαν καθόλου με το κόσνπετ της φωτογράφισης. Μάλιστα, την ώρα που μιλούσε ο Τάσος Σοφρωνίου, συνέχισε να σχολιάζει πως δεν καταλαβαίνει τι βρίσκει ωραία, ωστόσο μαζί του συφμώνησε και ο Γιώργος Καράβας.

Η Γεωργιάννα ήρθε στο GNTMgr για να πάρει το βάπτισμα του πυρός, όσον αφορά το modeling. Ασχολείται με το άλμα εις ύψος, έχοντας πάρει πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο ενώ το 2016 συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα. Ονειρεύεται μία μεγάλη καριέρα στο modeling αλλά και μία συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό που πιστεύει ότι την κάνει να ξεχωρίζει είναι το πείσμα, η ηρεμία και η προσήλωσή της σε στόχους. Από την άλλη είναι ξεροκέφαλη, θέλει να γίνεται πάντα το δικό της ενώ δηλώνει και φουλ κυκλοθυμική.