GNTM 5: Αυτό είναι το μοντέλο που πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Έκανε τη διαφορά με τη λήψη της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 5: Αυτό είναι το μοντέλο που πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Ντυμένες με ανακυκλώσιμα υλικά σε δημιουργίες που έκαναν πάνω τους Έλληνες σχεδιαστές πόζαραν οι κοπέλες του GNTM 5, οι οποίες έδωσαν τα πάντα προκειμένου να καταφέρουν να περάσουν στην 8άδα του παιχνιδιού.

Αρκετές πήραν θετικά σχόλια, ενώ άλλες όχι και τόσο. Μάλιστα, λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε τα κορίτσια πως η επόμενη φωτογράφιση δε θα γίνει στην Αθήνα. Αντιθέτως, όλοι μαζί θα πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι σε προορισμό μυστικό.

Όπως είπε η Βίκυ Καγιά, η οποία διαφώνησε έντονα με τον Τάσο Σοφρωνίου για μία φωτογραφία, εξήγησε πως τον συγκεκριμένο προορισμό τον έχουν ζητήσει και από το γερμανικό GNTM καθώς και από άλλες χώρες, ωστόσο δεν είχε γίνει δεκτό. Τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν με την ανακοίνωση και περίμεναν πώς και πώς να μάθουν πού θα πάνε.

Το μοντέλο με την καλύτερη φωτογραφία στο GNTM 5

Στην κορυφαία δυάδα για απόψε, βρέθηκαν η Μύρια και η Κότυ. Τα δύο μοντέλα κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά με τις λήψεις τους, ωστόσο αυτή που τελικά κατάφερε να φύγει με την καλύτερη φωτογραφία από το πλατό και με τα avantage για την επόμενη - κρίσιμη - φωτογράφιση, ήταν για ακόμη μία φορά η Μύρια.

GNTM Μύρια Κότυ

Η 19χρονη Μύρια είναι από την Κύπρο και σπουδάζει δημοσιογραφία ενώ συμμετέχει σε γνωστή εκπομπή της Κύπρου. Με το μόντελινγκ ασχολείται από τα 10 της χρόνια. Όταν είδε την αδελφή της να κάνει κάποιες δουλειές, γοητεύτηκε και ξεκίνησε να γράφει τη δική της σελίδα στον χώρο της μόδας. Αυτό που ξεχωρίζει από την πορεία της, μέχρι σήμερα, είναι οι πασαρέλες, που έχει κάνει, μιας και της έχουν προσφέρει μεγάλη εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Αυτοχαρακτηρίζεται ως πολύ αθλητική αλλά και δυναμική. Όταν θέλει κάτι το πετυχαίνει σχεδόν πάντα. Το GNTM είναι ο τελευταίος και πολυπόθητος στόχος της και για αυτό δεν μπορεί να αρκεστεί σε κάτι λιγότερο από την επιτυχία.