J2US: Έφυγαν πριν την ώρα τους; Το ζευγάρι που δεν τραγούδησε στο σημερινό (3/12) επεισόδιο

Για ποιο λόγο;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
J2US: Έφυγαν πριν την ώρα τους; Το ζευγάρι που δεν τραγούδησε στο σημερινό (3/12) επεισόδιο

Στο Just The 2 of Us απόψε (3/12) γίνεται ένας χαμός! Η βραδιά τα έχει όλα, συγκινήσεις (δείτε εδώ την Καίτη Γαρμπή να "σπάει"), ξεκαρδιστικές στιγμές (δείτε εδώ την επική ατάκα που έκανε τον Σταμάτη Φασουλή να τα χάσει) και πολλά ακόμη.

Κάτι λείπει, όμως. Όλα τα ζευγάρια τραγούδησαν από μία φορά μέχρι στιγμής, αλλά στη σκηνή του διαγωνισμού δεν βρέθηκε η Φωτεινή Δάρρα και ο Πάνος Τριανταφύλλου. Η πρώτη θέλησε να ενημερώσει το κοινό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας για ποιο λόγο απουσιάζουν, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να μη σταματήσει να τους ψηφίζει, διότι ακόμη κι αν δεν είναι εκεί δεν σημαίνει ότι δεν κινδυνεύουν.

Γιατί λείπει η Φωτεινή Δάρρα και ο Πάνος Τριανταφύλλου από το σημερινό (3/12) J2US

«Μια αγκαλιά στον Πάνο από μακριά, μιας και απόψε δεν θα συναντηθούμε στο @j2us_gr … Τα λέμε το επόμενο Σάββατο με νέα τραγούδια ακόμα πιο ωραία και πάντα με αγάπη για το καλό τραγούδι. Αυτό που μας σμίγει, αυτό που μας εξημερώνει.

ΥΓ: ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ Α15 !

~ Just the two of us», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Φωτεινή Δάρρα Πάνος Τριανταφύλλου
Instagram / Φωτεινή Δάρρα

Πρόκειται για ένα ζευγάρι φαβορί, το οποίο έχει εκλεχθεί ως το νικητήριο από το κοινό ήδη. Το βράδυ του Σαββάτου 22/10 το κοινό ήταν καθηλωμένο στον καναπέ του και παρακολουθεί J2US. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι και τα πληκτρολόγια των τουιτεράδων είχαν πάρει φωτιά και η πλατφόρμα έχει γεμίσει με σχόλια για το σόου, τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους.

Πολλές είναι οι στιγμές που προσέφεραν γέλιο στους τηλεθεατές, όπως το τραγούδι του Άγγελου Μπράτη και της Σαμπρίνας, όμως μία ερμηνεία κατάφερε να τους ανατριχιάσει, με αποτέλεσμα να βγάλουν ήδη τους νικητές. Ο λόγος για την Φωτεινή Δάρρα και τον Παναγιώτη Τριανταφύλλου.