Τέλος οι κοτσίδες και τα μακριά μαλλιά - Άλλος άνθρωπος ο Μπίρμπας με το νέο του look

Χαμός με την εμφάνισή του στο GNTM 5

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
christosbir - instagram
christosbir - instagram

Ο Χρήστος Μπίρμπας είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο εντυπωσιακά όμορφους άντρες, που βλέπουμε στον φετινό κύκλο του GNTM 5 στο Star.

Πριν ακόμα βγει ο νέος κύκλος στην τηλεόραση είχε γίνει μεγάλος ντόρος για τη συμμετοχή του coach στο παιχνίδι, καθώς το μοντέλο εκτός της εξωτερική του εμφάνισης έχει απασχολήσει και με την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ με ποιο γνωστό μοντέλο έχει σχέση).

«Ό,τι σου έρχεται στη ζωή δοκίμασέ το, μην το αφήνεις. Αν σου μείνει απωθημένο αργότερα, είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικά. Είπα τώρα είμαι 30, τώρα θα το κάνω και βλέπω στην πορεία τι θέλω να ακολουθήσω.

Είμαστε επτά χρόνια με την Αναστασία. Το επτά χρόνια φαγούρας το ξέρεις; Η τέλεια σχέση είναι όταν οι δυο άνθρωποι έχουν το δικό τους χώρο και χρόνο. Αν μπορούν και οι δυο να προσαρμοστούν σε αυτή τη συνθήκη και να δώσουν τον χώρο και τον χρόνο στον άλλο, νομίζω είναι το ιδανικό και το τέλειο για να έχεις μια μακροχρόνια σχέση. Είτε είσαι παντρεμένος είτε όχι… Με την Αναστασία γνωριστήκαμε σε ένα casting στο οποίο είχα καθυστερήσει… Μετά με προσέγγισε…», είχε δηλώσει ο Μπίρμπας για την προσωπική του ζωή.

Η αλλαγή στο look του Χρήστου Μπίρμπα

Και ενώ λοιπόν, τα μακριά του μαλλιά και οι κοτσίδες ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά του στοιχεία στο επεισόδιο της Τρίτης 6/12 τον είδαμε αρχικά να κάνει μια συνταρακτική ανακοίνωση στα κορίτσια (δείτε εδώ τι τους είπε). Δε θα γινόταν, όμως εκτός από την ανατροπή, που έκανε γνωστή να μην σταθούμε στο νέο του look, με τα μακριά μαλλιά να αποτελούν παρελθόν.

Μπίρμπας