GNTM 5 highlights (6/12): Η φωτογράφιση αποχώρησης - Οι επιστροφές και το μοντέλο που δεν τα κατάφερε

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
GNTM 5 highlights (6/12): Η φωτογράφιση αποχώρησης - Οι επιστροφές και το μοντέλο που δεν τα κατάφερε

Στο χθεσινό 6/12 επεισόδιο τα μοντέλα του διαγωνισμού στο κανάλι του Star, ήρθαν αντιμέτωπα με πολλές προκλήσεις και "εμπόδια". Είδαμε την επιστροφή παλιών παικτριών να προσπαθούν να ριζώσουν στο σπίτι του GNTM 5 ξανά, τα κατάφεραν όμως; Που έδωσε τα disadvantage η Μιχαέλα;

Να υπεθυμίσουμε πως έγινε γνωστή πριν από λίγο καιρό η ημερομηνία που θα τελειώσει το ριάλιτι μόδας και πλησιάζει αρκετά (δείτε εδώ πότε).

Τα highlights του GNTM 5 για το επεισόδιο της Τρίτης 6/12

Οι επιστροφές των παλιών παικτριών

Ανατροπές περίμεναν και χθες 6/12 το βράδυ τους τηλεθεατές στο GNTM 5 του Star με τον Χρήστο Μπίρμπα να εμφανίζεται από την αρχή του επεισοδίου, κάνοντας μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την πορεία του παιχνιδιού.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως στα δύο επεισόδια, που βλέπουμε κάθε εβδομάδα ακολουθούν δύο αποχωρήσεις κοριτσιών, όπως και έφυγε τη Δευτέρα 5/12 ένα από τα φαβορί (δείτε εδώ ποια κοπέλα δεν μπήκε στην 7αδα).

Και ενώ λοιπόν, η Γεωργιάνα έφυγε λίγο πριν από τον τελικό (δείτε εδώ το spoiler για τα 3 φαβορί), η παραγωγή αποφάσισε να φέρει ξανά την απόλυτη ανατροπή και να κάνει τις λεγόμενες επιστροφές,

11 κορίτσια λοιπόν, μέσα από μία απαιτητική φωτογράφιση θα έχουν τη δυνατότητα να ξαναμπούν στο σπίτι του GNTM 5, με τον αριθμό των επιστροφών να μην είναι ακριβής.

GNTM 5 - Επιστροφές

Τα 2 disadvantage που έδωσε η Μικαέλα στο GNTM 5

Οι επιδόσεις της Μικαέλας, της μοναδικής μαμάς στο GNTM 5 στο Star είναι πολύ καλές και πλέον αποδεκτές από τους κριτές αλλά και από όλα τα κορίτσια του σπιτιού.

Ασφαλώς και η επιτυχία οφείλεται στην ηλικία και την εμπειρία της, αλλά φυσικά και στη μεγάλη αγάπη, που έχει για το μόντελινγκ. Έτσι λοιπόν, στο επεισόδιο της Τρίτης 6/12 την είδαμε να έχει κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία και στη συνέχεια να μοιράζει τα disadvantage (δείτε εδώ τη συγκλονιστική ανακοίνωση του Μπίρμπα στο χθεσινό επεισόδιο).

Πιο αναλυτικά, τα δύο κορίτσια, που έλαβαν το μειονέκτημα κατά την φωτογράφιση αποχώρησης θα είχαν στη διάθεσή τους μόνο δύο λεπτά στο σετ. Οι δύο πιο άτυχες λοιπόν, σύμφωνα με τα κριτήρια της Μικαέλας ήταν η Μύρια και η Μαρίτα.

GNTM 5 - Mύρια

Η αλλαγή στο look του Χρήστου Μπίρμπα

Ο Χρήστος Μπίρμπας είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο εντυπωσιακά όμορφους άντρες, που βλέπουμε στον φετινό κύκλο του GNTM 5 στο Star.

Πριν ακόμα βγει ο νέος κύκλος στην τηλεόραση είχε γίνει μεγάλος ντόρος για τη συμμετοχή του coach στο παιχνίδι, καθώς το μοντέλο εκτός της εξωτερική του εμφάνισης έχει απασχολήσει και με την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ με ποιο γνωστό μοντέλο έχει σχέση).

«Ό,τι σου έρχεται στη ζωή δοκίμασέ το, μην το αφήνεις. Αν σου μείνει απωθημένο αργότερα, είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικά. Είπα τώρα είμαι 30, τώρα θα το κάνω και βλέπω στην πορεία τι θέλω να ακολουθήσω.

Είμαστε επτά χρόνια με την Αναστασία. Το επτά χρόνια φαγούρας το ξέρεις; Η τέλεια σχέση είναι όταν οι δυο άνθρωποι έχουν το δικό τους χώρο και χρόνο. Αν μπορούν και οι δυο να προσαρμοστούν σε αυτή τη συνθήκη και να δώσουν τον χώρο και τον χρόνο στον άλλο, νομίζω είναι το ιδανικό και το τέλειο για να έχεις μια μακροχρόνια σχέση. Είτε είσαι παντρεμένος είτε όχι… Με την Αναστασία γνωριστήκαμε σε ένα casting στο οποίο είχα καθυστερήσει… Μετά με προσέγγισε…», είχε δηλώσει ο Μπίρμπας για την προσωπική του ζωή.

Και ενώ λοιπόν, τα μακριά του μαλλιά και οι κοτσίδες ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά του στοιχεία στο επεισόδιο της Τρίτης 6/12 τον είδαμε αρχικά να κάνει μια συνταρακτική ανακοίνωση στα κορίτσια (δείτε εδώ τι τους είπε). Δε θα γινόταν, όμως εκτός από την ανατροπή, που έκανε γνωστή να μην σταθούμε στο νέο του look, με τα μακριά μαλλιά να αποτελούν παρελθόν.

Μπίρμπας

Οι αντιδράσεις των κοριτσιών για την επιστροφή 2 κοριτσιών στο GNTM 5

Ο καιρός για τα κορίτσια, που βλέπουμε να διαγωνίζονται στο GNTM 5, στο Star περνάει με μεγάλη ταχύτητα και στο σημείο, που έχουμε φτάσει βλέπουμε τον ανταγωνισμό να κορυφώνεται με τον τελικό να πλησιάζει.

Θα έλεγε κανείς, πως στην 7άδα, που είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης 6/12 έχουν απομείνει οι πιο δυνατές παίκτριες, όμως η παραγωγή είχε άλλη άποψη.

Με τη σοκαριστική ανακοίνωση του Μπίρμπα έγινε γνωστό, πως έχουμε επιστροφές στο παιχνίδι με παλιά κορίτσια να φωτογραφίζονται για μία δεύτερη ευκαιρία στον διαγωνισμό.

Μετά από δίκαιη αξιολόγηση στο πλατό μπήκαν ξαφνικά η Ραφαέλα και η Κάτια, με τα κορίτσια να χαίρονται πολύ, εκτός από την Μικαέλα και την Αλεξία.

GNTM 5 - Επιστροφές

Η παίκτρια που αποχώρησε από το πλατό του GNTM 5

Το χθεσινό 6/12 επεισόδιο στο GNTM 5 στο Star έκρυβε ομολογουμένως πολλές ανατροπές με την κυριότερη να αφορά στην ξαφνική επιστροφή δύο κοριτσιών, που είχαν αποχωρήσει από το σπίτι.

Μετά λοιπόν την απαιτητική φωτογράφιση και την αυστηρή κριτική, που ακολούθησε στη συνέχεια στο πλατό, τα κορίτσια θα έπρεπε να αποχαιρετήσουν για άλλη μια φορά ένα ανερχόμενο μοντέλο.

Ανάμεσα λοιπόν στην Αλεξία και στην Ραφαέλα είδαμε τη Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει, πως η δεύτερη ευκαιρία, που έδωσαν στην Ραφαέλα δεν την βοήθησε τόσο και έτσι μένει ξανά εκτός GNTM 5.

GNTM 5 - Ραφαέλα