Asia Express Highlights (9/12): Η γκρίνια Βασάλου και Fipster και το ζευγάρι που αποχώρησε πριν τον τελικό

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Asia Express Highlights (9/12): Η γκρίνια Βασάλου και Fipster και το ζευγάρι που αποχώρησε πριν τον τελικό

Ο μεγάλος ημιτελικός του Asia Express ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (9/12), ωστόσο μόνο 2 από τα 3 ζευγάρια που είχαν μείνει, κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία θέση στον τελικό που θα προβληθεί την Κυριακή (11/12) - δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι νικητές.

Τι είδαμε χθες (9/12) στο Asia Express

O Fipster και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του παιχνιδιού και όχι άδικα, αφού οι ατάκες τους καταφέρνουν κάθε εβδομάδα να κάνουν το ριάλιτι, πρώτο θέμα στο Twitter (δείτε εδώ τι γράφεται για τους δύο φίλους).

Αυτή τη φορά, οι δυο τους αρπάχτηκαν και πάλι για το θέμα της γκρίνιας, με τον Fipster να τονίζει πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο πιο γκρινιάρης άνθρωπος που ξέρει.

«Μπορείς να μην γκρινιάζεις; Μας πήγε μια μέρα καλά! Μπορείς να το χαρείς; Μην είσαι μίρλας» τόνισε αρχικά ο Fipster στον Κωνσταντίνο Βασάλο για να συνεχίσει ακάθεκτος και σε έντονο ύφος στη συνέχεια, «ότι είσαι δηλαδή γκρινιάρης δεν το ξέρεις; Ωραία, περίμενε. Κωνσταντίνε είσαι γκρινιάρης, ναι ή όχι;».

«Είμαι γκρινιάρης! Οκ; Μην το ξαναπούμε όμως γιατί θα γκρινιάξω ακόμα περισσότερο! Τέλος! Είμαι γκρινιάρης, τέλος. Τέλος. Στοπ. Πάμε παρακάτω» αποκρίθηκε, εμφανώς ενοχλημένος, ο γοητευτικός personal trainer στην κάμερα του Asia Express. «Τουρισμό κάνεις και βγαίνεις και από πάνω τώρα. Πρέπει να πάρω το βραβείο της υπομονής σαν άνθρωπος. Όταν θα πεθάνω, θα με κάνουν άγιο. Αλήθεια».

Το ζευγάρι που αποχώρησε πριν τον τελικό

Σε μία διαδρομή, γεμάτη αποστολές τα τρία εναπομείναντα ζευγάρια ο Fipster με τον Κωνσταντίνο, ο Παύλος με τον Χρήστο και η Χριστίνα με τη Μαρία, διάνυσαν τα 100 τελευταία χιλιόμετρα έως την πρωτεύουσα διεκδικώντας τις δύο θέσεις.

Ένα όμως ζευγάρι τερμάτισε τρίτο και έτσι έμεινε εκτός από το τελευταίο race του τελικού… Το ζευγάρι αυτό ήταν η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis.