Asia Express: Πιο πολύ χάρηκε ο Fipster - Έτσι αποκάλεσε ο Βασάλος τη Βαλαβάνη στην ξαφνική της κλήση

Είχαν χωρίσει άραγε τότε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Asia Express: Πιο πολύ χάρηκε ο Fipster - Έτσι αποκάλεσε ο Βασάλος τη Βαλαβάνη στην ξαφνική της κλήση

Εδώ και καιρό παρακολουθούμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο μέσα από τη συμμετοχή του στο Asia Express του Star, με τον παίκτη να φτάνει στον τελικό του παιχνιδιού, ο οποίος προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 11/12 (δείτε εδώ ποιοι θα το κερδίσουν).

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως τα γυρίσματα είχαν γίνει το καλοκαίρι και έτσι όσα βλέπουμε τώρα, πάνε κάποιους μήνες πίσω. Η ξαφνική εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μέσω κλήσης ενώ ο Βασάλος και ο Fipster βρίσκονταν φιλοξενούμενοι σε κάποιο σπίτι και μαγείρευαν, ξάφνιασε και τους δύο.

Η κλήση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Κώνσταντίνο Βασάλο στο Asia Express

Τότε ο Κωνσταντίνος την είδε - έστω και έτσι - μπροστά του μετά από τόσο καιρό, ωστόσο η αντίδραση του ήταν περίεργη με τον Φίλιππο να χαίρεται περισσότερο και να είναι πιο εκδηλωτικός. Αν λάβουμε υπόψιν, πως το ζευγάρι τώρα έχει χωρίσει, ίσως τότε να ήταν σε μία περίεργη φάση, επομένως και ένιωσαν περίεργα με τη βιντεοκλήση.

Τα ερωτικά σχόλια ωστόσο δεν έλειψαν μεταξύ τους, με το Βασάλο να την αποκαλεί ''Αγάπη μου'' και ''Άνθρωπο μου'' και την Ευρυδίκη να χαμογελάει σε ένα κλίμα αμηχανίας (δείτε εδώ την αποκάλυψη της Ρασέλ για το αν ήταν μαζί τον Μάϊο).

Asia express - Βαλαβάνη

Η επιβεβαίωση για τον χωρισμό

«Αγαπιόντουσαν πραγματικά τα παιδιά. Να πω τι πιστεύω εγώ; Εγώ πιστεύω ότι έχουν χωρίσει γιατί είναι και οι δυο πολύ αξιοπρεπείς. Και απ΄ ότι ξέρω, γιατί μου το χε πει και ο Κωνσταντίνος – όχι ότι έχουν χωρίσει – ότι είχαν μπει στη διαδικασία να γνωριστούν οι οικογένειες και σέβεται ο ένας την οικογένεια του άλλου και υπάρχει εκτίμηση. Έχουν χωρίσει. Μπορεί ο καθένας να έχει κάνει κάποια βήματα στη ζωή του. Δεν είμαι σίγουρη ότι έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον. Θα δείξει» , είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου.