The Voice: Έτρεξαν όλοι να την διεκδικήσουν μόλις έμαθαν ποια είναι η αδερφή της - Η παίκτρια που "αναστάτωσε" το πλατό

Από την Eurovision ξανά στο μουσικό σόου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
The Voice: Έτρεξαν όλοι να την διεκδικήσουν μόλις έμαθαν ποια είναι η αδερφή της - Η παίκτρια που

Το νέο επεισόδιο του The Voice of Greece ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 18/12 και αφού ανέβηκε ο πρώτος διαγωνιζόμενος, ακολούθησε μία κοπέλα η οποία έφερε αναμνήσεις από το παλιό σόου. Τις προάλλες, για παράδειγμα, εισέβαλλε ένας παίκτης του Survivor αιφνιδιάζοντας τον Γιώργο Λιανό, όμως αυτή τη φορά πρόκειται για παίκτρια η οποία είχε βρεθεί ξανά στο σόου.

Η παίκτρια που επέστρεψε στο The Voice

Ο λόγος για την Ανδρομάχη Δημητροπούλου, η οποία εκπροσώπησε και την Κύπρο στην Eurovision την χρονιά που πέρασε, αλλά έγινε γνωστή από το The Voice. Δεν διαγωνίστηκε, όμως, η ίδια, αλλά η αδερφή της. Αφού τραγούδησε, τρεις στους τέσσερεις κριτές γύρισαν τις καρέκλες τους, με τον Πάνο Μουζουράκη να είναι ο μοναδικός που δεν το έκανε. Μόλις την είδαν, ο μοναδικός που κατάλαβε ποια είναι η μικρή ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός που έχει συνεργαστεί με την αδερφή της.

«Την Ανδρομάχη την ξέρετε καλά, είναι πολλά χρόνια στον χώρο της μουσικής και μάλιστα εκπροσώπησε και την Κύπρο στην Eurovision. Δεν έχω κάνει φωνητική καθόλου, η αδελφή με με βοηθά σε ότι έχει να κάνει με την μουσική», ανέφερε η Σταυρούλα Δημητροπούλου.

Και η Ανδρομάχη παραδέχτηκε: «Σε αυτά τα τραγούδια που λέει είναι πολύ καλύτερη από μένα, είμαστε πολύ διαφορετικές».

The Voice Ανδρομάχη

Τότε, όλοι σηκώθηκαν από την θέση τους έτρεξαν κατά πάνω της και άρχισαν να την διεκδικούν με όποιο τρόπο μπορούσαν. Τελικά, εκείνη διάλεξε να μπει στην ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού και έτσι πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια του Γιώργου Λιανού

Από που μαθαίνετε τα hot news καθημερινά; Από το Vanda's blog του Youweekly.gr που... σήμερα σας έχει ένα σούπερ αποκλειστικό για ένα θέμα που συζητήθηκε πολύ τον τελευταίο καιρό: Ποιος θα πάρει την θέση του Γιώργου Λιανού στο The Voice τώρα που εκείνος θα ταξιδέψει πάλι για Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor All Star;

Αρχικά να ξεκινήσουμε από τα δεδομένα: Το Survivor All Star κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου, έτσι με το νέο έτος να έρχονται οι χαρές. Κάτι που σημαίνει πως ο Γιώργος Λιανός θα είναι στον νησί τουλάχιστον 15 μέρες πριν. Άρα τα Χριστούγεννα θα τα περάσει εκεί, με την οικογένειά του λογικά! Κρίμα γιατί το δέντρο που στόλισαν στο σπίτι του μαζί με την μικρή και την Κωνσταντίνα Καραλέξη ήταν συγκλονιστικό (δείτε φωτογραφία του εδώ). Τέλος πάντων, για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας.

 The Voice αντικαταστάτρια του Γιώργου Λιανού

Πολλά ήταν τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για την συγκεκριμένη θέση και μέχρι πρότινος ούτε ο ίδιος ο Γιώργος γνώριζε το πρόσωπο που θα τον διαδεχθεί (ή έτσι έλεγε τουλάχιστον). Το Youweekly.gr, όμως, έχει αυτό το πολυπόθητο όνομα και δεν είναι άλλο από εκείνο που σας έρχεται πρώτο στο μυαλό: Αυτό της Φαίης Σκορδά.

Η ξανθιά παρουσιάστρια που έχει δώσει άλλον αέρα στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ και που ήθελε χρόνια τώρα να αναλάβει κάτι βραδινό, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, έκλεισε για το show και μάλιστα ενδέχεται να παρουσιάσει και την Χριστουγεννιάτικη αλλά και την Πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του σταθμού.

Good luck Φαίη!

P.S: Στα Backstage θα δούμε επίσης μια καυτή ξανθιά παρουσία (δείτε εδώ ποια). Κάτι μου λέει πως... πολύ καλά θα πάει αυτό!