GNTM 5: "Σκοτωμός" στο σετ εξαιτίας της Κότυ - «Πείτε τα και μπροστά μου όμως»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5:

Την πιο δύσκολη φωτογράφιση μέχρι στιγμής σε ολόκληρο το GNTM 5 είχαν απόψε 19/12 οι παίκτριες, οι οποίοι πάγωσαν μόλις άκουσαν το concept και λογικό, μιας και έπρεπε να έρθουν αντιμέτωπες με κάτι πολύ απαιτητικό (δείτε εδώ εντωμεταξύ πότε θα γίνει ο τελικός).

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και η Mary Vitinaros καλωσόρισαν τα μοντέλα στο υπαίθριο σετ στο κέντρο της Αθήνας και το κόνσεπτ, που κλήθηκαν να υπηρετήσουν, χωρίστηκε σε δύο μέρη: στο πρώτο υποδύθηκαν μία σύγχρονη γυναίκα, που φεύγει από τη δουλειά της για να συναντήσει τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο και φωτογραφήθηκε λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της - και συγκεκριμένα στο Citroën Ami, που θα κερδίσει η νικήτρια του τελικού.

Ωστόσο, αμέσως μετά, έπρεπε να μπουν στο αμάξι και να αλλάξουν όσο πιο γρήγορα μπορούν προκειμένου να φωτογραφηθούν στην είσοδο του κλαμπ. Για όλα αυτά, είχαν μόνο 5 λεπτά και μάλιστα δεν ήξεραν το ρούχο που θα φορούσαν για το 2ο μέρος, παρά μόνο η Μαρίτα που είχε το αβαντάζ λόγω του ότι ήταν η νικήτρια της προηγούμενης φωτογράφισης.

Όσον αφορά το disadvantage, κλήθηκε να διαλέξει μια παίκτρια η οποία θα είχε μόλις 4 λεπτά και αυτή ήταν η Κότυ!

Άνω κάτω στο σετ εξαιτίας της Κότυ

Όλες φυσικά οι παίκτριες αγχώθηκαν πάρα πολύ, άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο, ωστόσο όταν ήρθε η σειρά της Κότυ είδαμε να συμβαίνουν τα πάντα κάτω! Συγκεκριμένα, η ίδια δεν κατάφερε να διαχειριστεί τα 4 λεπτά τόσο καλά για αυτό και δεν πρόλαβε να φορέσει στο 2ο μέρος τις μπότες της, με αποτέλεσμα να βγει έξω και να ποζάρει ξυπόλητη, κρατώντας τα παπούτσια της στους ώμους τους.

Ωστόσο, η Βικτώρια και η Μαρίτα ήταν φανερά αντίθετες με αυτό που έκανε, τονίζοντας πως βγαίνει εκτός concept και κανονικά έπρεπε να ακυρωθεί η λήψη της. Όταν μάλιστα τελείωσε το σετ της, πήγε στα κορίτσια και όταν αντιλήφθηκε ότι συζητάνε για εκείνη, δεν έκρυψε την ενόχλησή της και τους είπε ότι δεν έχει πρόβλημα με ότι κι αν λένε, αρκεί να το λένε μπροστά της.

Άνω κάτω στο σετ εξαιτίας της Κότυ