Η ημερομηνία του μεγάλου τελικού του GNTM 5 - Πότε θα προβληθούν τα 4 τελευταία επεισόδια

Ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / gntmgr
Instagram / gntmgr

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του GNTM 5 έχει ξεκινήσει και επίσημα, μιας και απομένουν μόλις 4 επεισόδια μέχρι να ρίξει αυλαία το ριάλιτι μόδας του STAR. Ένα ακόμη μοντέλο -και μάλιστα φαβορί- αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό 12/12 επεισόδιο (δείτε εδώ ποιο) και οι εναπομείναντες παίκτριες βρίσκονται μια ανάσα πριν την ανάδειξη της νικήτριας.

«Είναι 7, είναι πλούσιες, είναι στη βίλα τους και ποζάρουν με μοναδικά, περίεργα και ιδιαίτερα ζωάκια. Πώς θα διαχειριστεί τα πλεονεκτήματά της η Κότυ και ποιες θα βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό; Σας περιμένουμε την Παρασκευή 16/12, στις 21:00, στο Star», γράφεται χαρακτηριστικά στην νέα ανάρτηση που έγινε από τον επίσημο λογαριασμό του GNTM 5 στο instagram.

Αυλαία για το GNTM 5

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, το κανάλι της Κηφισιάς έχει αποφασίσει να κάνει μία αλλαγή για του χρόνου και έτσι το GNTM φαίνεται πως δεν έχει θέση στο ανανεωμένο πρόγραμμα, ενώ είναι γεγονός πως τα φετινά νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ πόσο έκανε) δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτά που περίμεναν οι ιθύνοντες του σταθμού, δεδομένου πάντα ότι επένδυσαν πολλά στην επιστροφή της Βίκυς Καγιά.

«Δεν νιώθω πίκρα γιατί έχω αρχίσει και φιλοσοφώ και διαβάζω πάρα πολλά βιβλία ενάντια στο μίσος και τη ζήλια για να καταλάβω τι γίνεται. Είναι απόλυτα λογικό γιατί υπάρχει μια λογική που λέει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι σε διαβάλλουν, λένε πράγματα για σένα και σε φθονούν, θέλουν κάτι που έχεις και δεν το έχουν αυτοί», είχε πει η Βίκυ Καγιά όταν βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show.

Όπως έχει γίνει μάλιστα γνωστό, ήδη ορισμένα από τα πρόσωπα που στελεχώνουν φέτος το GNTM έχουν συμφωνήσει για το επόμενο τηλεοπτικό τους βήμα και έτσι η νέα σεζόν θα τους βρει σε άλλο λιμάνι και όχι στο ριάλιτι μοντέλων.

GNTM 5 τελικός

Έτσι λοιπόν το GNTM ρίχνει οριστική όπως φαίνεται αυλαία και τα επόμενα τελευταία επεισόδια θα μεταδοθούν τις παρακάτω ημερομηνίες: